Julie Andrews.

Kiderült, hogy szerepelni fog-e Julie Andrews az új Neveletlen hercegnő-filmben

Julie Andrews azt követően nyilatkozott, hogy napvilágot látott az az információ, miszerint már készül a Neveletlen hercegnő harmadik részének forgatókönyve.


Az Access Hollywoodnak adott december 6-i interjújában a színésznő kitért arra, hogy szerepelne-e a harmadik fejezetben. Az első két filmben Andrews játszotta Clarisse Renaldi királynőt, Anne Hathaway karakterének, Mia Thermopolisnak a nagymamáját.

Azt hiszem, tudjuk, hogy ez valószínűleg nem lesz lehetséges. Nagyon röviddel a második rész megjelenése után beszéltek a folytatásról, de már sok év telt el azóta. Hogy mi megcsináljuk, azt már kétlem

– nyilatkozta Andrews.

Novemberben a The Hollywood Reporter hozta nyilvánosságra a hírt, hogy Aadrita Mukerji már aktívan írja a Neveletlen hercegnő 3. forgatókönyvét a Disney számára. A források szerint a film nem reboot, hanem az Anne Hathaway főszereplésével készült sorozat folytatása lesz.

A THR arról számolt be, hogy a források szerint Hathawaynek nincs aláírt szerződése a folytatásra, de remélik, hogy igent mondana, ha a film zöld utat kap. Ez jó eséllyel meg is történne, ugyanis Hathaway korábban nyilvánosan is beszélt arról, hogy örülne egy harmadik résznek.

Ez is érdekelhet: Anne Hathaway ezt gondolja Az ördög Pradát visel folytatásáról

Nem ez az első alkalom, hogy Andrews kifejti gondolatait a visszatérésről. 2022 júniusában az AFI Life Achievement Award átvétele előtt a THR-nek nyilatkozott, és „szép gondolatnak" nevezte a visszatérését.

De amikor megkérdezték tőle, hogy újra eljátszaná-e a szerepet, ezt mondta:

Azt hiszem, most már túl késő lenne hozzá. Sok-sok évvel ezelőtt már volt szó egy folytatásról. De nem hiszem, hogy ez valaha is megtörténhet. Számomra ez a film már túl messze van ahhoz, hogy visszatérjek hozzá.

Forrás: Bilboard

A figyelmetekbe ajánljuk