erin brokovich

Négy film, ami biztosan megnöveli az önbizalmad

Mindannyian éreztük már magunkat levertnek, szomorúnak, olykor még szerencsétlennek is. Amikor a szerelmed nem ír vissza, a szüleid neheztelnek rád, vagy éppenséggel a munkahelyeden merülnek fel problémák. A lényeg, hogy tehetetlennek érzed magad, és szükséged van egy kis érzelmi feltöltődésre. Ilyenkor jönnek a barátok, a bulik és a jól bevált komfortfilmek. Mindenkinek megvan a saját kedvence, mi pedig összegyűjtöttünk négyet, amit biztosan ajánlunk, ha egy kicsit elveszve érzed magad.


Napsütötte Toszkána

Ha a Netflix folyamatosan ezt a filmet ajánlja, ne hagyd figyelmen kívül, még akkor sem, ha már láttad. Igazi klasszikus, tele rengeteg bájjal és humorral. A főszereplőt elhagyja a férje egy másik nőért, és ráadásul elveszíti álmai házát is. Ám ahelyett, hogy kétségbeesne, összeszedi a bátorságát, és Toszkánába költözik. Vesz egy ősrégi villát, amit nagyon fel kell újítani, és megismerkedik egy dögös olasz férfival. Ez a film új szintekre emelheti a romantikába, a második esélybe és a nagy kockázatvállalás értékébe vetett hitedet.

Az ördög Pradát visel

Ha úgy gondolod, hogy a főnököd egy szörnyeteg, nézd meg újra Az ördög Pradát viselt, és tedd össze a kezed, hogy nem Miranda Priestlynek dolgozol. A szigorú karaktert a Vogue szerkesztőjének, Anna Wintournak a hírhedt vezetői stílusa ihlette. Anne Hathaway alakítja Andyt, a teljesen átlagos fiatal lányt, aki egy flancos magazinnál dolgozik és munkatársai sznob megvetésével kell szembenéznie nap mint nap. Természetesen megkapja majd a kellő önbizalmat, amire szüksége van ahhoz, hogy a munkájában ő legyen az egyik legjobb. Elkezd főnökként viselkedni, és a céljaira, igényeire koncentrálni. Ez az a pillanat, amikor a film óriási fordulatot vesz, és értékes leckét ad a nőknek.

​Szex és New York: A film

Ez a produkció talán az egyik legjobb film, amit megnézhetsz, ha ki kell heverned egy szakítást. Ha látod, ahogy Carrie túléli, hogy Big faképnél hagyja az oltárnál, és ahogy Miranda talpra áll, miután megcsalta a férje, az mindenképp ad némi erőt.
A rengeteg giccses elem mellett pedig, felhívja a figyelmet arra, hogy a nők erősebbek, mint amilyennek látszanak. Illetve remek emlékeztető, hogy mennyire sokat jelent az, ha az ember számíthat a barátaira.

Természetesen messze nem egy Oscar-díjas alkotás, de arra pont tökéletes, hogy összekapard magad és nevetgélj.

Erin Brockovich - Zűrös természet

Erin Brockovich igaz története a rugalmasság, a szívósság, a lehetetlent nem ismerő kitartás és a női erő leckéje. Az egyedülálló anya, Erin Brockovich nem hagyja, hogy a stílusa miatt tárgyiasítsák és alulértékeljék, amikor egy nagyvállalat ellen vívja harcát.

A figyelmetekbe ajánljuk