anne hathaway chiwetel ejiofor
Az vesse rá az első követ, akivel sose fordult még elő az, ami az Oscar-díjas színésznővel új HBO-s filmjében.


Anne Hathaway és Chiwetel Ejiofor egy Londonban élő párt játszik a koronavírus-járvány idején az HBO új filmjében, akiknek szép lassan rámegy a kapcsolatuk a folyamatos bezártságra a lezárások következtében. Nincsenek céljai a napjaiknak, egész nap otthon ülnek és frusztrálják egymást, talán ezzel sokan tudnak azonosulni. Erre jön aztán a gyógyír, amikor úgy döntenek, hogy ellopnak 3 millió dollár értékű gyémántot. Egy gyémántrablás megtervezése home office-ból pedig fel tudja dobni a legkihűltebb kapcsolatokat is.

A Locked Down című filmet Doug Liman rendezte, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint a Bárbarátok, A Bourne-rejtély, A holnap határa, vagy éppen a hangvételében és stílusában új alkotásához legközelebb álló Mr. és Mrs. Smith. A forgatókönyvért pedig az a Steven Knight felelt, akinek a Locke mellett a Peaky Blinderst is köszönhetjük. Szóval igencsak erős kreatív csapat áll a projekt mögött, ami leginkább Ocean's 11-nek tűnik koronavírussal.

Apropó, az előzetesben feltűnik Mindy Kaling is, aki az Ocean's 8-ben együtt rabolt együtt Hathaway-jel. Mellette pedig felbukkan még a filmben majd Ben Stiller, Ben Kingsley, és az Office-alkotó Stephen Merchant is. A Locked Down január 14-én, vagyis napokon belül érkezik az HBO Maxra, ami idén hozzánk is megérkezik valamikor, leváltva az HBO GO-t a térségünkben. Azt sajnos nem tudni, hogy az HBO GO-n is elérhető lesz-e, vagy meg kell várnunk a tavaly indul streamingszolgáltatás hazai indulására.

A figyelmetekbe ajánljuk