Idris Elba mosolyog.

Tényleg Idris Elba lesz a következő 007-es? A színész megszólalt

Daniel Craig leköszönése óta Idris Elbának gyakorlatilag napi szinten felteszik a kérdést, miszerint ő lesz-e az új 007-es.


Minden bizonnyal rajongók ezrei bontanának pezsgőt, ha Elba kapná meg Bond szerepét, de a brit sztár legutóbbi megjegyzései azt sugallják, hogy a fanoknak nem érdemes reménykedniük.

A héten a dubaji World Government Summit-on való megjelenése során Elbát a BBC régóta futó nyomozós sorozatán alapuló, hamarosan érkező Luther-filmről kérdezték. A mozi, a Luther: The Fallen Sun, március 10-én debütál a Netflixen, és Elba mintha megerősítette volna, hogy ez az egyetlen ilyen jellegű szerep, amit az elkövetkező években el akar vállalni.

Tudod, sokan beszélnek egy másik karakterről, aki J-vel kezdődik és B-vel végződik, de én nem leszek az a fickó. Én John Luther leszek. Ez vagyok én

– mondta a HuffPost szerint.

Ez is érdekelhet: Addig nem választják ki az új James Bondot, amíg ez a feltétel nem teljesül

Elba hozzátette, hogy a tévésorozathoz hasonlóan a Luther-film is „nagyon sötét", talán ezzel is szeretné még jobban megkülönböztetni a szerepet a 007-es szériától. A színész örömét fejezte ki, hogy végre játékfilmes státuszba viszi John Luther főfelügyelőt, megjegyezve, hogy a 2010 és 2019 között futó, öt évadot felölelő tévésorozat nagy utat tett meg idáig.

Ian Fleming James Bondjának megformálása szempontjából felmerült még Aaron Taylor-Johnson neve, aki állítólag tavaly év végén találkozott is a Bond-producer Barbara Broccolival, valamint Regé-Jean Page, Henry Cavill és George MacKay is az esélyesek között szerepel.

Broccoli legutóbb azt nyilatkozta, hogy 2023-ban kezdi el komolyan keresni Craig utódját, és tavaly szeptemberben az Entertainment Weeklynek elmondta, hogy „még senkinek sem kellene a telefon mellett várakoznia".

Forrás: Robb Report

A figyelmetekbe ajánljuk