popcorn
Fotó: Shutterstock

Ezt az 5 filmet jegyezzük fel az HBO Max novemberi kínálatából, ha mozihétvégét tartanánk!

Bár a Netflixhez képest alacsonyabb, az HBO Max kínálata mégis kétségtelenül minőségibb a vezető streamingcsatornáénál. Cikkünkben 5 olyan egész estét mozit ajánlunk, amelyek tökéletes kikapcsolódást nyújthatnak egy-egy filmnézős estén.


Egy makulátlan elme örök ragyogása (november 3.)

A 2004-es romantikus filmdráma Kate Winslet (Clementine) és Jim Carrey (Joel) főszereplésével egy igazi érzelmi hullámvasút. A sci-fi elemekkel tarkított történet szerint a pár női tagja kitörölteti kapcsolatuk minden emlékét, mire a férfi is ugyanezt megteszi. Joel azonban az idő előrehaladtával rájön, hogy még mindig szereti a lányt. Kihagyhatatlan dráma a 2000-es évek felhozatalából.

Ez is érdekelhet az HBO Max kínálatából: 5 kihagyhatatlan magyar film az elmúlt évekből

A rakparton (november 6.)

Kedveskedve a régi filmek szerelmeseinek a HBO rendre tesz fel sok évtizedes klasszikusokat is tartalmai közé. Az ősz utolsó hónapjában Marlon Brando több alakítását is megnézhetjük, például a Vad és az Üldözők mellett a Rakparton című mozit is.

A nyolc Oscar-díjjal jutalmazott mű középpontjában a dokkmunkások szakszervezetébe beépült gengszterélet áll. Ebben a bűnös környezetben is brillírozik már Brando, pedig még bő 20 évvel járunk a Keresztapa előtt, amely véglegesen világsztárrá tette.

Ezt is olvasd el! Tudod melyik volt a legelső színes film? Nem az, amire gondolnál!

A holnap háborúja (november 17.)

A Chris Pratt főszereplésével készült sci-fi 2021-ben már debütált az Amazon Prime-on, november közepén azonban átkerül az HBO Maxra. A történet szerint egy családapát besoroznak katonának egy jövőbeli háborúba, ahol tét az emberiség védelme. Mindeközben viszont az ellenségen túl saját múltján is felül kell kerekednie főhősünknek.

VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan (november 22.)

Reisz Gábor idén bemutatott Magyarázat mindenre című játékfilmjével már számos díjat nyert, köztük Velencében is. A nagy áttörését azonban 9 évvel ezelőtt, a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan hozta el számára. A film 29 éves főszereplője a fővárosban él családjával. Áron egy szakítás után teljes kétségbeesésében nem tud magával mit kezdeni, végül vesz magának egy repülőjegyet Lisszabonba, ami meg is változtatja céltalannak hitt életét.

65 (november 24.)

Egy újabb akciófilm sci-fi elemekkel megfűszerezve. A 65 című filmben Adam Driver karakterének űrhajója egy ismeretlen és lakatlannak hitt bolygón landol. Itt végül egy kislány társaságában rengeteg dinoszaruszba botlik. A bolygó felfedezése és elhagyása végül nehezebben alakul a vártnál.

A figyelmetekbe ajánljuk