Harry és Meghan.
Getty Images

Harry után Meghan is kiadja a saját memoárját? A szakértő válaszolt!

Sokan azt találgatják, hogy Harry tavaly év végi botránykönyve után Meghan Markle is belevág-e valami hasonló projektbe.


Harry tavalyi Tartalék című memoárja óriási botrányt okozott, az elmúlt hónapokban gyakorlatilag mindenki a herceg megdöbbentő állításaival foglalkozott.

Ez mondjuk egyáltalán nem meglepő, hiszen Harry a könyvben többek között azt is leírta, hogy Vilmos egyszer szabályosan rátámadott, illetve Katalin és Meghan konfliktusa is terítékre került.

Ez is érdekelhet: Harry memoárja után újabb könyv fenyegeti a királyi családot

A herceg szerint az volt a fő motivációja, hogy 38 éves korára ugyan rengeteg ember elmesélte már a történetét, ő azonban soha nem tudta a nyilvánosság elé tárni a saját verzióját – írja a Marie Claire UK.

Harry könyve után egyesek azon kezdtek el tanakodni, hogy vajon a herceg felesége is kiadja-e a saját memoárját, ám egészen idáig mindennek még a legapróbb jeleit sem lehetett tapasztalni.

Pár napja azonban egy királyi szakértő, Tom Bower érdekes kijelentéseket fogalmazott meg a könyv kapcsán.

Információim szerint megírja az emlékiratait, és ez hatalmas kasszasikert fog eredményezni

– mondta az író, aki több könyvet is írt már a királyi családról.

Apropó Meghan, több forrás is arról számolt be, hogy a hercegné ismét visszatérne a színészethez, illetve újraindítaná a nagysikerű életmódblogját, a The Tig-et, amelyet a Harry herceggel való eljegyzése óta szüneteltetett.

A figyelmetekbe ajánljuk