Meghan és Harry
Fotó: Shutterstock

Harry és Meghan valószínűleg ott lehet Károly koronázásán, de nem lesz felhőtlen a viszony

Amióta hivatalos Károly király koronázásának időpontja – 2023. május 6 –, sokan találgatják, hogy vajon részt vesz-e az eseményen Harry herceg és Meghan Markle.

Bár valószínűtlennek tűnik, hogy Sussex hercege és hercegnéje kihagyná a koronázást, mégis van egy kis bökkenő: az esemény a fiuk, Archie negyedik születésnapjára esik.

Ettől függetlenül egy királyi kommentátor szerint szinte biztosan számíthatunk arra, hogy az Egyesült Államokban élő királyi család átutazik a kaliforniai Montecitóból, hogy ott legyen a jövő tavaszi ceremónián – írja a Marie Claire

Feltételezhető, hogy Harry és Meghan átjönnek. Az életem árán sem tudom elképzelni, hogy nem lesznek ott, biztosan jönnek, semmi kétség

– mondta Russell Myers királyi család egyik szakértője egy királyi podcastban.

A házigazda, Zoe Forsey szerint, ha mégsem jelennének meg aznagyon erős nyilatkozat lenne a királyi jövőjükkel kapcsolatban".

Myers hozzátette: nem hiszi, hogy Archie születésnapján otthagyják a gyerekeket, ezért együtt jönnek majd el egy hétre, és a koronázás után még a családdal töltenek egy kis időt – bár kiemelte, kérdéses, hogy milyen lesz Harry és Meghan kapcsolata a királyi család többi tagjával.

Ő egyébként arra számít, hogy Harry hamarosan megjelenő memoárja „drámaian megváltoztathatja a közte és a királyi család többi tagja közötti általános légkört májusban". Bár a tervek szerint az önéletrajz úgy tűnik, hogy valamikor 2023-ban jelenik majd meg.

Még mindig nem tudjuk, hogy mi lesz Harry könyvének tartalma. És ha olvastad az elmúlt hetekben megjelent beszámolókat, akkor Harry lázasan írja át a fejezeteket, vagy épp tompítja. A dolgok nagyon-nagyon másképp nézhetnek ki az év végére – nem is beszélve május 6-ról–

– mondta Myers.


A figyelmetekbe ajánljuk