Károly és Kamilla teázik a teraszon a Theatre Royalban tett látogatásuk során 2021. június 23-án
Tim P. Whitby/WPA Pool/Getty Images

Kamilla királyné próbálja újra összehozni a királyi családot – állítja egy szakértő

Miután III. Károly király bejelentette, hogy koronázására 2023. május 6-án kerül sor, a királyi rajongók teljesen lázba jöttek. A ceremóniát azonban beárnyékolja a család Harryékkel való konfliktusa.


Katie Nicholl királyi író az Entertainment Tonightnak elmondta, hogy sokan kíváncsiak arra, hogy Harry és Meghan részt vesznek-e a rendezvényen, hiszen a belsős források szerint a családdal való viszonyuk enyhén szólva sem rózás.

A szakember hozzátette, hogy ezt a döntést Harrynek és Meghannak kell meghoznia.

Nicholl azonban kifejtette, hogy van egy királyi személy, aki minden áron rendezni akarja a viszonyt:

A The New Royals című könyvemben írok arról is, hogy a színfalak mögött Kamilla tényleg mindent megtett, amit csak tudott, hogy megpróbálja újra összehozni a családot, és nyomást gyakorolt annak érdekében, hogy megpróbáljanak túllépni ezen a szakadékon. Szerintem a királlyal együtt nagyon örülnének, ha Harry és Meghan részt vennének a koronázáson.

Nicholl hozzátette, hogy még nem tudni, Harryék elmennek-e a szertartásra vagy sem, de természetesen a végső döntést a Sussexek hozzák meg:

Hogy ott látjuk-e őket vagy sem az még kérdéses, de úgy tudom, hogy kapnak meghívót a koronázásra.

A királyi kirakósnak van egy másik darabja is: a koronázás történetesen a kis Archie negyedik születésnapjára esik, amit sok királyi rajongó egyfajta Harry, Meghan és Archie iránti sértésként értelmez.

Nicholl azonban nem ért egyet ezzel a narratívával, és kijelentette, hogy ez pusztán egy „szerencsés véletlen egybeesés".

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk