Harry herceg
Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Harry megdöbbentő indok miatt nem jelzett vissza az apja koronázási meghívójára

A végül egyedül utazó Harry herceg állítólag azért késlekedett annak megerősítésével, hogy részt vesz-e III. Károly király koronázásán, mert problémája volt az ülésrenddel.


Állítólag ez volt az egyik oka annak, hogy késlekedett válaszolni a hetekkel ezelőtt kiküldött meghívóra. Az eseményre május 6-án kerül sor a Westminster Apátságban.

A MailOnline.com szerint „kiterjedt megbeszélések" folytak a kérdésről.

Az egyik forrás ezt mondta:

Harry stábja nagyon szerette volna megtudni, hogy mi az ültetési terv az apátságban. Kiterjedt oda-vissza beszélgetések voltak arról, hogy ki mögött ülnének [Harry és Meghan], ha eljönnének. És hogy ki ülne ő mögöttük.

A forrás azzal folytatta, hogy Harry-t eléggé foglalkoztatta ez a részlet.

Ez is érdekelhet: Hivatalos: Harry herceg is részt vesz apja koronázásán

Egy másik forrás megerősítette az előbb leírtakat:

Ez igaz. Rengeteg kérdés merült fel az apátsági részletekkel kapcsolatban.

A Sussexékhez kötődő kiadványok szerint Harry „biztosítékokat" akart, ha részt vesz apja, III. Károly király koronázásán. Ezek a kiadványok arról számoltak be, hogy Harrynek volt egy listája a palotához intézett kérdésekről, de nem részletezték, hogy mik lehetnek ezek.

A korábbi királyi események során a herceg és hercegné a főhelyektől távolabb ültek. Erzsébet temetésén a templom másik oldalán foglaltak helyet, viszonylag messze Károlytól, Kamillától, Vilmostól és Katalintól.

A hírek szerint a király és Vilmos herceg a néhai királynő temetése óta nem folytatott érdemi párbeszédet Harryvel.

A bennfentesek szerint az a legvalószínűbb, hogy a koronázási ünnepségen az első sorban lévő helyek a királyi család aktív tagjai számára lesznek fenntartva. A hírek szerint Harry nem fog részt venni a hivatalos menetben, és vendégként fogják kezelni.

Forrás: Mirror


A figyelmetekbe ajánljuk