Nem bírta sokáig: ezért mondott fel Harryék alkalmazottja 3 hónap után

Nem bírta sokáig: ezért mondott fel Harryék alkalmazottja 3 hónap után

Harry herceg új kabinetfőnöke három hónap után felmondott − most kiderült az ok is.


Josh Kettler, egy tapasztalt PR-szakember, nem sokkal azelőtt kezdte meg a feladatát a sussexi hercegnél, hogy ő és Meghan Markle májusban háromnapos nigériai útra indultak. Harryvel együtt látták a Szent Pál katedrálisban legutóbbi londoni útja során is, amikor részt vett az Invictus Játékok 10. évfordulójára rendezett istentiszteleten. Kettler úr azonban távozott posztjáról, miután a hírek szerint azért vették fel, hogy „átvezesse Harry-t a következő szakaszán". Úgy tudni, hogy Kettler úr távozása „közös döntés" volt, és hogy próbaidőre vették fel.

Ez is érdekelhet: Harry és Meghan kis híján katasztrofális autóbalesetet szenvedett

Kettler úr Santa Barbarában, Sussexék Montecito-i otthonának közelében dolgozott, és korábban a Cognixion kommunikációs platform kabinetfőnöke és stratégiai partnerségek vezetője volt. Dolgozott a Patagonia szabadtéri ruházati márkánál is – írja a Mirror.

Harry és Meghan a Kaliforniába költözésük óta több alkalmazottat is elveszített, az egyik korábbi munkatársuk a kiadványnak nyilatkozott:

Ami talán a legbeszédesebb, hogy az egész idő alatt, amíg ott dolgoztam, egyetlen jelenlegi vagy volt alkalmazottjukat sem hallottam azt mondani, hogy újra elvállalná a munkát, ha lehetőséget kapna rá. Ezek nem olyan alkalmazottak, akiket az utcán találtak. Sokan közülük olyanok, akik korábban kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalatoknál és környezetben, igényes főnököknél dolgoztak.

Kettler úr távozásának híre Harry és Meghan közelgő kolumbiaikirályi stílusú" körútja előtt érkezett. A pár meghívást kapott a dél-amerikai országba az ország alelnökétől, Francia Marqueztől.

Olvasd el ezt is! Agymosás, erőszak, átverés – Harry herceg 6 súlyos állítása Vilmosról

A pár a fővárosba, Bogotába és az ország tengerparti területeire utazik majd. Marquez asszony, aki jogász, emberi jogi és környezetvédelmi aktivista, nyilatkozatában elmondta:

Utazásuk során a herceg és a hercegné velem együtt ellátogatnak Bogotába, valamint Cartagena és Cali karibi és csendes-óceáni régióiba. Ezeken a pezsgő helyszíneken kivételes lehetőségük lesz arra, hogy olyan vezetőkkel, fiatalokkal és nőkkel tárgyaljanak, akik a haladás iránt elkötelezett kolumbiaiak törekvéseit és hangját testesítik meg. E tartalmas interakciók mellett a herceg és a hercegné megismerheti Kolumbia gazdag örökségét is.

Sussexék kolumbiai útja lesz a második hivatalos útjuk az évben, miután májusban Nigériában jártak.

A figyelmetekbe ajánljuk