Harry és Meghan ezért változtatta meg a gyerekeik nevét

Harry és Meghan ezért változtatta meg a gyerekeik nevét

Harry herceg és Meghan komoly döntést hoztak, amikor gyermekeik nevéről volt szó. A sasszemű királyi rajongóknak pedig feltűnhetett egy apró változás, ami a nevüket illeti.

A hercegi pár honlapján ebben az évben végeztek el egy kis ráncfelvarrást, a rajongók pedig kiszúrták a Sussex.com-on, hogy Archie és Lilibet Diana már nem Mountbatten-Windsor vezetéknévvel szerepelnek, helyette a Sussex nevet kapták meg – írja a Marie Claire.

Ez is érdekelhet: Harry és Meghan kislánya megdöbbentette szüleit

A hír egyeseket sokkolt, mivel ezek az új nevek azt jelentik, hogy megszegik az 1960-ban létrehozott 64 éves királyi hagyományt, amely szerint II. Erzsébet királynő férfi leszármazottai a Mountbatten-Windsor nevet viselik.

Mióta Harry és Meghan Sussex hercege és hercegnéje lett, már nem a kettős nevükön, hanem ezen a néven ismerik őket, ami azt jelenti, hogy a kicsik is mostantól ugyanazt a nevet viselik, mint a szüleik.

A család a király koronázása óta először viseli ugyanazt a vezetéknevet. Ez minden család számára nagy dolog. Az egyesülésüket jelképezi, és ez egy büszke pillanat

– nyilatkozta egy forrás.

Olvasd el ezt is! Az embereknek elegük van Harryből és Meghanből – ők a legnépszerűtlenebbek

Harry és Meghan az utóbbi időben rengeteg változást eszközölnek az életükben, különösen, ami a munkájukat illeti. A hercegné például nemrégiben a Lemonada Media-val együttműködve egy hamarosan induló podcast létrehozásán dolgozott a Spotify Archetypes folytatásaként. Emellett leszerződött egy hollywoodi tehetségkutató ügynökkel, és létrehozott egy fogyasztói márkát American Riviera Orchard néven.


A figyelmetekbe ajánljuk