Az embereknek elegük van Harryből és Meghanből – ők a legnépszerűtlenebbek

Az embereknek elegük van Harryből és Meghanből – ők a legnépszerűtlenebbek

Sussex hercege és hercegnéje kétségtelenül a világ két legtöbbet emlegetett embere, különösen mióta a kaliforniai Montecitóba költöztek - ez azonban sokszor együtt jár a rosszindulatú pletykákkal.


Bár a pár elhagyta az Egyesült Királyságot, és 2020-ban visszalépett királyi szerepköréből, a legutóbbi nigériai Invictus Games-turnéjuktól kezdve Meghan Markle új amerikai Riviera Orchard márkájának elindításáig még mindig többet beszélnek róluk, mint valaha.

A YouGov nemrég végzett közvélemény-kutatásából kiderült, hogy kik a Mountbatten-Windsors család legnépszerűbb és legkevésbé népszerű tagjai, és úgy tűnik, hogy Harry hercegék.

Ez is érdekelhet: 1936 óta nem volt ekkora válságban a brit királyi család

Sussex hercege és hercegnéje azonban a skála másik végén helyezkedett el: Harry herceg 31%-os támogatottságot ért el, Károly király (63%), Eduárd herceg (54%) és Kamilla királyné (50%) mögött. Markle az utolsó előtti helyen áll 26%-os kedveltségi rangsorral, a rangsort pedig András herceg zárja 6%-kal.

Ez a történelem legnagyobb népszerűségi zuhanása. Ahhoz, hogy a királynő után az első számú legnépszerűbb királyi családból Harry most éppen András herceg fölé kerül. Ez a zuhanás önszántából történt

– fogalmazott Hilary Fordwich királyi szakértő.

Harry hercegKarwai Tang/WireImage/Getty Images

Ez is érdekelhet: 6 állás a brit királyi család életében, ami mindenkinek furcsa lehet

A hírek szerint Harryék állandó brit bázist keresnek, Tom Quinn királyi író pedig a Mirrornak arról beszélt, hogy Harry hercegnek hiányzik a régi londoni életének néhány aspektusa, különösen a barátai.

Elkerülhetetlenül véget ér a mézeshetek időszaka, amikor az Államokban minden új és izgalmas, és Harry rózsaszínű szemüvegen keresztül tekint vissza a múltra. Harry eltökélt szándéka, hogy megtalálja a saját állandó otthonát az Egyesült Királyságban

– fogalmazott.


A figyelmetekbe ajánljuk