Harry herceg.
Getty Images

Harry herceg imádja a Korona című sorozatot, de nem akarja viszont látni magát benne

A Korona című sorozat rajongói már tűkön ülnek, hiszen még idén megérkezik a széria ötödik évada. Ami azonban a történetszálakat illeti, van egy cselekmény, ami várhatóan kimarad a sorozatból: Harry herceg és Meghan Markle távozása a királyi családból.


Harry herceg várhatóan ragaszkodni fog ahhoz, hogy a Netflix A Korona című sorozata ne mutassa be a Meghannal való kilépését a királyi családból – árulta el egy belső forrás.

Nem titok, hogy Harry és Meghan szerződést kötöttek saját Netflix-sorozatukról. A páros még 2020-ban írt alá egy többéves szerződést.

A királyi életrajzíró, Angela Levin a múlt hónapban beszélt a TalkRádiónak, és elárulta, hogy ő és Harry milyen személyes beszélgetést folytattak. A találkozó azzal kezdődött, hogy Harry megkérdezte tőle, hogy „nézed a Koronát?".

Miközben a herceg a Kensington-palotában elárulta az írónak, hogy meg fogja akadályozni, hogy a sorozat a jövőben felhasználja a kilépéssel kapcsolatos élményeit a cselekményben, Harry elismerte, hogy rajong a sorozatért.

Igen, abszolút mindent nézünk. De ragaszkodni fogok hozzá, hogy abbahagyják, mielőtt eljut hozzám

– magyarázta.

A páros állítólag egy otthoni doku-sorozatot forgat, amely már most felborzolta a kedélyeket. A páros nem forgathatott a királynő platina jubileumi hétvégéjén, és állítólag kidobják őket a királyi családból, ha bármilyen magánjellegű információt megosztanak.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk