Harrison Ford.
Warner Bros.

Harrison Ford szabályosan falnak megy az ilyen rajongói kérdésektől

Han Solo legendás megformálója, Harrison Ford minden bizonnyal sok ezer interjút adott már élete során, azonban még mindig vannak olyan újságírói és rajongói kérdések, amelyek alaposan kiborítják a színészt.


Az előbbi állításra azonnal fel is lehet hozni egy 2010-es példát, amikor Ford többek között azt is kifejtette, hogy jobban örülne, ha a karaktere a Star Wars hatodik részében meghalt volna.

Nem bánom, ha elgondolkodtató kérdésekre kell válaszolnom. De nem vagyok elragadtatva az olyan kérdések megválaszolásától, mint például: >> Ha kirabolnának, és az egyik zsebedben egy fénykard, a másikban pedig egy ostor lenne, melyiket használnád? <<

– nyilatkozta a színész az AV Clubnak.

Ez is érdekelhet: Új kasszasiker a láthatáron? Nem akárki dicsérte agyon az új Indiana Jones-filmet

Ezután a 2013-as Comic-Conon a sztárt arról kérdezték, hogy mit mondana egymásnak Indiana Jones és Han Solo, ha találkoznának, mire ő a fejét rázva szarkasztikusan ezt válaszolta:

Szia, hogy vagy?

Harrison idén azonban minden eddiginél jobban kiakadt egy rajongói kérdéstől:

Nos, általában azt kérdezik tőlem: >> Ha Han Solo és Indiana Jones között lenne egy harc, melyikük nyerne? << És én ezt mondom: >> Nem akarok ilyen sz****at kitalálni. Úgy értem, minek kérdezel tőlem ilyen hülyeséget? <<

Fontos hozzátenni, hogy a rajongók minden bizonnyal nem veszik a szívükre a színész kirohanásait, ugyanis az elmúlt években egyfajta mém lett abból, hogy Ford rendszeresen kiakad az ilyen kérdések miatt.

Forrás: Slash Film

A figyelmetekbe ajánljuk