Indiana Jones
Lucasfilm

Új kasszasiker a láthatáron? Nem akárki dicsérte agyon az új Indiana Jones-filmet

A Time100 Summit rendezvényen Steven Spielberg beszélt az Indiana Jones ötödik részéről.


A rendezvényen Spielberget arról kérdezték, hogy megnézne-e egy olyan Indiana Jones-filmet, amelyet nem ő rendezett.

A rendezőlegenda természetesen igennel felelt, és az alábbiakat mondta James Mangold nemsokára érkező mozijáról:

Mindenki imádta a filmet. Ez egy nagyon, nagyon jó Indiana Jones-film. Nagyon büszke vagyok arra, amit Jim csinált vele. Amikor a vetítés után felgyúltak a fények, csak odafordultam a csoporthoz, és azt mondtam: >> A fenébe! Azt hittem, én vagyok az egyetlen, aki tudja, hogyan kell ilyet csinálni!<<.

Ez is érdekelhet: Harrison Ford ezt gondolja a digitálisan megfiatalított önmagáról

Mint kiderült Spielberg a Disney vezérigazgatója, Bob Iger által rendezett vetítésen nézte meg a filmet, a vállalat fejeseivel együtt.

Nem nagy kunszt azt feltételezni, hogy Mangoldnak hatalmas boldogságot okoztak a direktor szavai, mivel Spielberg rendezte az előző négy Indiana Jones-filmet, ezáltal pedig szinte garantált, hogy a direktor extrán kritikus a nemsokára megjelenő mozival kapcsolatban.

Egyébként sokáig úgy is volt, hogy a legendás filmrendező forgatja le a szóban forgó mozit, azonban végül úgy döntött, hogy inkább a A Fabelman családot készíti el.

Érdemes azonban azt is megemlíteni, hogy Disney vezetői Mangolddal sem kockáztattak túl nagyot, hiszen a rendező olyan filmeket jegyzett az elmúlt években, mint a Logan, vagy épp a Johnny Cash életét bemutató A nyughatatlan.

A rajongók minden bizonnyal már tűkön ülnek, ugyanis az Indiana Jones és a sors tárcsáját június 29-én mutatják be Magyarországon.

Forrás: Slash Film

A figyelmetekbe ajánljuk