Harrison Ford

Harrison Ford ezt gondolja a digitálisan megfiatalított önmagáról

Az Indiana Jones 5 rendezője, James Mangold szerint a nézők egy „korhatár nélküli” Harrison Fordot láthatnak majd a mozivásznon.


Az egyelőre cím nélküli ötödik rész nyitójelenete Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag (1989) és az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága (2008) közötti években játszódik majd.

Szerettem volna lehetőséget kapni arra, hogy belevessem magam ebbe a világba, és adrenalinlöketet akartam adni a közönségnek. Aztán kiesünk, és 1969-ben találjuk magunkat. Hogy a közönség ne intellektuális önhittségként élje meg a ’40-es és ’60-as évek közötti változást, hanem szó szerint átélje azoknak a korai napoknak a szellemét, és aztán a mostani kezdetét

– mondta Mangold az Empire-nek.

A 80 éves Ford új felvételeket forgatott a filmhez, amelyeket számítógépes szoftver segítségével összevetnek a fiatalabb önmagáról készült archív anyagokkal. Az eredeti kabátot, amelyet Ford Az elveszett frigyláda fosztogatói (1981) című filmben viselt, szintén elővették a raktárból, és lemásolták az új filmhez.

Remélem, hogy bár a technológia szempontjából beszélni fognak róla, az ember csak megnézi, és azt mondja: >> Ó, Istenem, ezek biztosan régi felvételek. Ezt 40 évvel ezelőtt forgatták <<

– mondta Kathleen Kennedy producer a magazinnak.

Ford számára kísérteties lehet látni magát egy vadonatúj filmben „korhatár nélkül", és a színész azt mondta „nem akarja tudni, hogyan működik ez a technológia", majd hozzátette:

Ez az első alkalom, hogy olyan filmet nézek, amiben elhiszem a látottakat.

Annak ellenére azonban, hogy újra fiatalnak látja magát, Ford azt mondja, nem akar újra ennyi idős lenni:

Örülök, hogy kiérdemeltem a koromat.

Az Indiana Jones 5 a tervek szerint 2023. június 30-án kerül a mozikba, a főszerepekben pedig Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Antonio Banderas és John Rhys-Davies lesznek láthatók.

Forrás: Deadline


A figyelmetekbe ajánljuk