Antonio Banderas is feltűnik az Indiana Jones ötödik részében
Tovább erősödött az új Indiana Jones-film szereplőgárdája: Mads Mikkelsen és Phoebe Waller Bridge után Antonio Banderas is csatlakozik a legendás filmsorozat legújabb részében.

A film forgatása már júniusban elkezdődött, de a munkálatokat egy időre le kellett állítani, mivel a 78 éves Harrison Ford egy jelenet forgatása alatt megsérült - írja a Hollywood Reporter.

A casting folyamat azonban gőzerővel halad előre, Mads Mikkelsen és Phoebe Waller Bridge mellett Antonio Banderas érkezése is biztosra vehető, viszont arról még nincs információ, hogy kit fog alakítani a 60 éves spanyol színészlegenda.

A 2008-ban bemutatott Indiana Jones és a Kristálykoponya királysága óta – amely sorrendben a negyedik darabja volt a filmsorozatnak - többször is felmerült az ötödik rész elkészítésének gondolata, de az előkészítési procedúra hosszú éveken át húzódott.

Az eredeti tervek szerint az Indiana Jones 5-öt is Steven Spielberg rendezte volna, a direktor azonban végül átadta a munkát James Mangoldnak, aki többek között a Logan című film rendezőjeként ismert.

Spielberg ettől függetlenül producerként részt vesz a munkálatokban, ellentétben az eddigi Indiana Jones-filmek producerével és társírójával, George Lucasszal, aki ezúttal semmilyen szerepet nem vállal a film körül.


A figyelmetekbe ajánljuk