Ezek voltak a 2024-es Golden Globe legcsodásabb ruhakölteményei

Ezek voltak a 2024-es Golden Globe legcsodásabb ruhakölteményei

Ha kifinomult stílusról, eleganciáról és divatról beszélünk, Hollywood rangos díjátadóinak vörös szőnyegét nem hagyhatjuk figyelmen kívül. A 2024-es Golden Globe lezajlott, és mint minden évben, idén is megannyi csodálatos estélyit csodálhattunk meg a kamerák kereszttüzében. Mi pedig megmutatjuk a kedvenceinket!



Golden Globe hivatalosan is elindította a díjátadó szezont, és ezzel a vörös szőnyeges megjelenések időszakát is. És ha azt hitted, hogy a világ A-listás hírességei majd a végére tartogatják a legjobb megjelenéseket: a vasárnap esti vörös szőnyeg csak úgy hemzsegett a szebbnél-szebb ruháktól.

Jennifer Aniston, Dolce & Gabanna

Getty Images

Jennifer Aniston új frizurája, amely az ikonikus Rachel-vágás friss változata, azt mutatja, hogy a sztár sosem távolodik el a gyökereitől - és ugyanez elmondható erről az egyszerű fekete, pánt nélküli Dolce & Gabbana ruháról is, amelynek szoknyáján fodros gyöngyökkel díszített részletek vannak. Egyszerű, letisztult, elegáns.

Carey Mulligan, Schiaparelli

Getty Images

A Schiaparelli legutóbbi couture-bemutatóján viselt homárruha valóságos divatcsemegének számított, és az internetet is meghódította. A megjelenés azonban valójában egy 1949-es archív Schiaparelli-designon alapult, amelyet Carey Mulligan viselt.

Dua Lipa, Schiaparelli

Getty Images

Dua Lipa is egy fekete Schiaparelli-ruhában jelent meg. A bársonyból készült estélyit pedig arany, csontszerű alakzatok díszítették.

Hunter Schafer, Prada

Getty Images

Hunter Schafer stílusára mindenképpen érdemes odafigyelni a vörös szőnyegen – feszegeti a határokat, és nem fél szórakozni a divattal. És ez a Prada megjelenés talán az eddigi legjobbja.

​Rosamund Pike, Dior

Getty Images

Rosamund Pike karaktere, Elspeth Catton a Saltburn című filmben egy maroknyi Valentino-ruhát viselt a filmhez. A Golden Globe-on azonban a Dior 2019-es őszi/téli kollekciójából választott. A fejdíszét, amely fekete csipkehálót vetett az arcára, szintén nagyon találónak érezte, de Pike elismerte, hogy a „védőfátyol" az utolsó pillanatban készült kiegészítő volt, hogy eltakarja egy nemrég történt síbaleset következményeit.

Julian Moore, Bottega Veneta

Getty Images

Úgy tűnik, hogy a piros tényleg a 2024-es év színe lesz. Julianne Moore pedig egy gyönyörű, letisztult Bottega-ruhával bizonyította be, hogy a vörös szőnyegen sem lehetünk elég tüzesek.

A figyelmetekbe ajánljuk