Egy UFO az égen.

UFO-pánik: amerikai szenátorok szerint komolyabban kellene venni a földönkívülieket

Úgy tűnik, néhány törvényhozó dühös, amiért a hadsereg nem veszi komolyabban az UFO-észleléseket.


A Politico új jelentése szerint Kirsten Gillibrand, New York állam szenátora nyilvánosan hangot adott csalódottságának amiatt, ahogyan az amerikai kormány az UFO-jelentéseket kezeli.

Gillibrand szerint a törvényhozóknak többet kell megtudniuk arról, hogy milyen összefüggések állnak a kormány által azonosítatlan légi jelenségenek (UAP) nevezett esetek mögött.

Gillibrand szenátor úgy véli, hogy a [Védelmi Minisztériumnak] sokkal komolyabban kell vennie ezt a kérdést, és mozgásba kell lendülniük. Bőséges idejük volt arra, hogy végrehajtsák ezeket a fontos rendelkezéseket, és meg kell mutatniuk, hogy felkészültek arra, hogy hosszú távon foglalkozzanak ezzel a kérdéssel

– mondta a szenátor egyik segítője.

Bár nem minden UAP érdekes, Gillibrand nincs egyedül a véleményével. A Politico jelentése szerint a floridai Marco Rubio szenátor is hasonlóan gondolkodik, és több UAP-adatot szeretne látni.

2017-ben a New York Times egy jelentést tett közzé, amelyben részletezte, hogy a Pentagon finanszírozta néhány nehezen megmagyarázható videó kivizsgálását, amelyeket vadászgépek pilótái készítettek.

Ettől függetlenül nagyon úgy tűnik, hogy több, magas rangú törvényhozó komolyabb UFO-kezelést vár a hadseregtől és a kormánytól.

Forrás: Futurism

A figyelmetekbe ajánljuk