Jennifer Coolidge and Jon Gries a Fehér Lótusz 2. évadának egyik jelenetében
Fotó: Profimédia

​Kiderült, pontosan hol játszódik majd a Fehér Lótusz 3. évada

Az HBO sorozatának első évadát a hawaii Mauin, a második évadot pedig az olaszországi Szicíliában vették fel. Most kiszivárgott, hogy hol fog forogni a harmadik évad.


Mike White és szereplőgárdája most Thaiföld felé veszi az irányt a Fehér Lótusz következő évadához, megerősítve, hogy a harmadik évad Ázsiában fog játszódni.

Ez is érdekelhet: Már biztos, hogy érkezik a Fehér Lótusz 3. évada

David Bernad vezető producer a múlt hónapban úgy fogalmazott, hogy reménykedik abban, hogy arrafelé tartanak.

Sokszor próbáltunk már Ázsiában dolgozni, és remélhetőleg a harmadik évad során lesz is esélyünk erre

− mondta.

Ha tovább olvasnál: 5 sorozat, amit látnod kell, ha szeretted a Fehér Lótuszt!

A sorozatot maga is író White is ezzel viccelődött egy, a második évad végén közzétett videóban:

Az első évadban a pénzt emeltük ki, a másodikban a szexet, és azt hiszem, a harmadik évadban talán egyfajta szatirikus pillantást vetnénk a halálra a keleti vallásban és spiritualitásban.

A harmadik évadban új szereplőgárda lesz, ahogy a második évadban is, bár Jennifer Coolidge maradt Tanya szerepében. A második évad végén történteket figyelembe véve, az még kérdés, hogy visszatér-e újra.

A sorozat első két évadát a Four Seasons szállodákban forgatták. Négy ilyen ingatlan van Thaiföldön, köztük a Four Seasons Tented Camp Golden Triangle, a Four Seasons Resort Chiang Mai, a Four Seasons Resort Koh Samui és a Four Seasons Bangkok. Úgy hallottuk, White még nem választott konkrét helyszínt.

Forrás: Deadline

el\u0151fizet\u00e9s

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!


A figyelmetekbe ajánljuk