Austin Butler az Elvis című filmben.

Austin Butler és Olivia DeJonge – akik Elvist és Priscilla Presley-t alakítják – is részt vesznek a 75. Cannes-i fesztiválon.


Elvis Cannes-ba megy. A francia filmfesztivál kedden megerősítette, hogy Baz Luhrmann ausztrál rendező, forgatókönyvíró és producer Cannes-ban tartja a legújabb, Elvis Presley-ről szóló filmjének világpremierjét.

Butler Elvis Presley-t alakítja a Warner Bros. Pictures filmjében, DeJonge Priscilla Presley-t, Tom Hanks pedig Tom Parker ezredest, a „Király” menedzserét formálja meg a moziban.

A film Elvis Presley életét és zenéjét tárja fel, a rejtélyes menedzserével, Tom Parker ezredessel való bonyolult kapcsolatának prizmáján keresztül. A történet a Presley és Parker közötti összetett dinamikát tárja fel, amely több mint 20 évet ölel fel, Presley hírnevének felemelkedésétől a soha nem látott sztárságáig, a változó kulturális tájkép és az amerikai ártatlanság elvesztésének hátterében. Ennek az utazásnak a középpontjában Elvis életének egyik legjelentősebb és legbefolyásosabb embere, Priscilla Presley áll

– írták a fesztivál szervezői a hivatalos közleményben.

A Bazmark és a The Jackal Group által készített Elvis című film június 24-én kerül a mozikba Észak-Amerikában, a világ többi részén pedig június 22-től lesz látható.

Cannes korábban azt is nyilvánosságra hozta, hogy a Top Gun: Maverickcímű filmet is vetítik a fesztiválon, amelynek sztárja, Tom Cruise „különleges tiszteletadást" kap majd.

A fesztivál május 17-28-ig tart.


A figyelmetekbe ajánljuk