Austin Butler, az Elvis-film címszereplője.

Austin Butler, az Elvis-film címszereplője.

Megjelent a 2022-ben érkező Elvis-film első előzetese

Az Elvis Presleyről szóló, egyelőre cím nélküli film rendezője, Buz Luhrmann megosztott egy pár másodperces ízelítőt a készülő moziból.


Az Elvis-rajongók valószínűleg kisebb extázist élhetnek át, mivel az ausztrál rendező egy előzetest tweetelt a filmről, melyben Austin Butler az egykori király szerepében látható, miközben a háttérben a Suspicious Minds szól.

A produkció eredetileg 2022. június 3-án került volna a mozikba, de a rendező tweetjéből kiderült, hogy a filmet 2022. június 24-re tolták ki. Luhrmann alkotása csak és kizárólag a mozikban fog megjelenni, nem hibrid módon, mint például a Dűne. A Warner Brothers megpróbál elfordulni a „Covid-kompatibilis" forgalmazási tervétől, amely szerint egyszerre jelentetik meg a filmjeiket a mozikban és az HBO Maxon.

A szóban forgó alkotás ütős szereposztással büszkélkedhet: Tom Hanks, David Wenham és Olivia DeJonge is tiszteletét teszi a moziban.

A film Presley élettörténetét meséli el, az énekes és rejtélyes menedzsere, Tom Parker ezredes (Tom Hanks) bonyolult kapcsolatán keresztül. A sztori több mint 20 évet ölel fel, elmerül Presley és Parker kapcsolatának bonyolult összefüggéseiben, kiemelve a király felemelkedését, és az amerikai popkultúra változásait. A történetben kulcsszerepet játszik még az énekes egykori feleségének, Priscilla Presleynek (Olivia DeJonge) karaktere is.

A film 2022. június 24-én kerül a mozikba.

Forrás: Slash Film

A figyelmetekbe ajánljuk