Diána hercegné
Getty Images

4 táska, ami Diána hercegné legnagyobb kedvence volt

Humanitárius törekvései mellett Diánára talán leginkább divatöröksége miatt emlékeznek. Bár sok figyelmet szenteltek ruhaválasztásainak, a biciklis rövidnadrágtól a bosszúruháig, a kiegészítők világára gyakorolt hatása is jelentős és hosszan tartó volt. Íme négy táska, ami nagy kedvence volt a hercegnének.


Ferragamo Lady Di Clutch

Getty Images

Ez az elegáns és minimalista láncos pántos táska volt a hercegné kedvenc darabja az elegánsabb alkalmakra. A Vogue szerint annyira megkedvelte ezt a stílust, hogy 20 színben is birtokolta. Visszamenőleg a néhai hercegnéről nevezték el.

Ez is érdekelhet: A sztori John Travolta és Diána hercegné legendás tánca mögött

Lady Dior

Getty Images

Diána hercegné régóta rajongott a Lady Dior táskáért, miután 1995-ben a francia First Lady megajándékozta az ikonikus táska egy még ki nem adott változatával. A nagy táska hamar a hercegné egyik kedvencévé vált, és végül Lady Dior táskának nevezték el a hercegnő tiszteletére.

Anya Hindmarch „dekoltázs táskái"

Getty Images

Diána hercegné előszeretettel használta Anya Hindmarch táskáit, aminek valójában egy nagyon vicces oka volt.

Nevettünk, amikor megterveztük az általa dekoltázs táskáknak nevezett kis szatén táskákat, amelyekkel eltakarta a dekoltázsát, amikor kiszállt az autókból

− nyilatkozta a tervező a Telegraphnak.

Olvasd el ezt is! 4 lehengerlő parfüm, ami Diána hercegné kedvence volt

Versace

Getty Images

Bár Diána tiszteletére nem neveztek el Versace táskát, a hercegnét gyakran látták a márka különböző felsőkategóriás modelljeit cipelni.

A figyelmetekbe ajánljuk