john travolta és diána hercegné
Getty Images

Diana tánctanára mindent elárul az egykori hercegnéről

Diána egykori tánctanára minden titkot elárul a néhai hercegnéről

Az egykori walesi hercegnéért életében is tízmilliók rajongtak, tragikus halála után pedig az uralkodóház egyik legtöbbet emlegetett tagja. De vajon mi volt Vilmos és Harry anyjának a titka, amivel ennyire elbűvölte az embereket? És milyen volt a négy fal között, amikor gyengének és fáradtnak érezte magát? Egy új könyvből hamarosan minden kiderül!



Diána a semmiből csöppent a figyelem középpontjába és pillanatok alatt vált a világ egyik legismertebb arcává, miközben képtelen volt megbirkózni a rá irányuló figyelemmel. Kötetek és sorozatok tucatjai foglalkoztak a néhai hercegné életével és halálával, hamarosan pedig a lista újabb darabbal bővül majd, Diána egykori tánctanára, Anne Allan ugyanis hamarosan megjelenő könyvén keresztül meséli el a hercegnével kapcsolatos tapasztalatait – írja a Vanity Fair.

A portál szerint a nő több mint kilenc éven át tanította a Diánát, ez idő alatt pedig rengeteg féltve őrzött titkot megosztott vele a hercegné, beleértve az érzelmi nehézségeit, félelmeit és reményeit egyaránt.

Ezt is olvasd el! Freddie Mercury férfinak öltöztetve csempészte be Diána hercegnét egy diszkóba

Di\u00e1na hercegn\u00e9

Diana mosolya mögött sok szenvedés húzodott meg

Fotó: Georges De Keerle/Getty Images

A könyvből kiderül például, hogy a tánctanár az elsők között volt, akik megtudták, hogy Diána gyermeket vár.

Rám nézett és csak annyit mondott »Úton van a baba«. Elképesztően boldog volt, megöleltük egymást és talán még egy-két könnycseppet is elmorzsoltunk az örömtől. Később azonban már egyáltalán nem beszélt ennyire boldogan a dologról. Miután kiderült, hogy fiút vár, azt mondta »Teljesítettem a kötelességem, trónörököst adtam a családnak«

– idéz a könyvből a portál, amiből az is kiderül, hogy mit mondott Diána a férjével való kapcsolatáról.

Ez is érdekelhet! Ki ölte meg Diánát? – új sorozat készül a szívek királynőjéről

Di\u00e1na \u00e9s K\u00e1roly a Buckinhgam palota erk\u00e9ly\u00e9n az esk\u00fcv\u0151j\u00fck\u00f6n 1981-ben

A könyvből az is kiderül, hogy Diana tudta: Károly megcsalja

Fotó: Getty Images
Egyszerűen nem tudok jót tenni a férjemnek. Próbálok, próbálok és sehogyan sem járok sikerrel. Szeretem és mindent megtennék érte, de úgy tűnik, ő ezt nem viszonozza. Bármit megtennék érte, hogy büszke legyen rám, de azt hiszem, egy idősebb nőt szeret

– idézi Diána Károlyról és Kamilláról szóló szavait az író.

A figyelmetekbe ajánljuk