David Attenborough

A 96 éves David Attenborough még az idén  jelentkezik 2 karácsonyi különkiadással

A BBC két különkiadást is sugározni fog Sir David Attenborough szereplésével idén karácsonykor – erősítették meg a csatorna illetékesei.


Sir David Attenborough először a Dynasties című sorozatának különkiadásában lesz látható, amely a karácsonyi időszakban kerül adásba. Ebben Sir David betekintést nyújt a nézőknek a makákómajmok életébe a marokkói Atlasz-hegységben.

Az epizód középpontjában az alfahím Mac áll, aki nemrég nyerte el a koronát a családjában, és most meg kell védenie a körülötte élőket a riválisoktól. Trónja azonban egész évben veszélyben van.

Az ünnepi különkiadás egy lehetséges lázadást is bemutat, amikor egy új alfahím érkezik. A „sokkal agresszívabb vezérként" jellemzett Macnek mindent meg kell tennie, hogy visszaszerezze a trónját.

Ez is érdekelhet: 95 éves Attenborough: 110 órányi természetfilmet nézhetünk tőle

Eközben a Leicesterben felnőtt Sir David második mozija a Frozen Planet II sorozatának legjobb részeit tartalmazó összeállítás, amely idén ősszel került először adásba. A Frozen Planet II: Worlds of Wonder című epizód az Artiszról az Antarktiszra kalauzolja a nézőket, bemutatva a Földet a leghűvösebb oldaláról.

Mindkét különkiadás része a BBC karácsonyi műsortervének, amelyben olyan produkciók ünnepi különkiadásai lesznek láthatók, mint a Strictly Come Dancing és a Mrs Brown's Boys.

A figyelmetekbe ajánljuk