Daniel Radcliffe és Hugh Jackman

Daniel Radcliffe válthatja Hugh Jackmant a Farkas szerepében?

Különböző filmipari pletykák szerint Daniel Radcliffe lesz Hugh Jackman utódja, vagyis ő alakítja a következő X-Men filmben Farkast. De vajon mennyi igaz ebből? A Harry Potterrel világhírűvé vált színész reagált.


Radcliffe cáfolja az állításokat, szerinte pusztán egy sajtómunkatársak körében tévesen elterjedt pletykáról van szó:

Mondok valamit, aztán időnként megunom, hogy így válaszoljak, ezért mondok valami mást, és ez megint beindítja a dolgot. Egyszerűen nem kéne soha kinyitnom a számat

mondta a GQ-nak adott interjújában a brit színész, aki ezzel azt is elismerte, hogy néha ő maga adja az alapot a vele kapcsolatos szóbeszédeknek.

Ez is érdekelhet: Ez a színészlegenda inspirálta Daniel Radcliffe-et, hogy hátrahagyja Harry Potter karakterét

A brit színész szerint ráadásul a Farkas karaktere könnyen ráragadhat az őt játszó színészre, ettől a helyzettől pedig szeretné magát távol tartani, mivel „nem akar belekötni valamibe, amit nem biztos, hogy végig ugyanannyira tudna majd szeretni”.

A „Farkasbőrbebújt” Radcliffe-ről szóló pletykák már régóta keringenek a levegőben, legutóbb 2022 év elején kérdezték a színészt erről, akkor így reagált:

Ez olyasmi, ami időről időre felmerül, szerintem azért, mert a képregényekben a Farkas alacsony. Így néha felteszik maguknak az emberek a kérdést, hogy >> Melyik színész alacsony? <<. Soha nem volt ebben semmi tényleges igazság.

Cikkünk hasonló témában: Hugh Jackman visszatér az egyik legikonikusabb szerepéhez

Természetesen felvetődik akkor a kérdés, hogy mi a Farkas jövője? Egy biztos: egyelőre továbbra is Jackman fogja alakítani a karaktert. Legközelebb a Deadpool 3. részében fog feltűnni, amely várhatóan 2024. november 8-án kerül a mozikba.

Forrás: Deadline

A figyelmetekbe ajánljuk