Cristiano Ronaldo katar 2022

Cristiano Ronaldo újabb elképesztő rekordot döntött meg

De ezúttal semmi köze a focihoz. Ugyanis ő az első ember a világon, aki átlépte az 500 millió követőt az Instagramon.


Cristiano Ronaldo ezzel megelőzte Kim Kardashiant és Kylie Jennert a közösségi médiaplatform legtöbbet követett hírességei között. Sőt, Lionel Messi tartja a második legtöbb követő rekordját, 377 millióval.

Ez is érdekelhet: Cristiano Ronaldo 4 rekordot is döntött egy meccs alatt

Ronaldo a mai nap folyamán egy videóban osztotta meg a hírt az oldalán:

Életem, karrierem és gondolataim, megosztva veletek, mindig. A történetem részei vagytok, és együtt annyi mindent elértünk. Többet, mint amiről álmodni mertem. Minden posztban, minden pillanatban a támogatásotok. Köszönöm nektek!

Ronaldo és Messi összes elismerése közül egy nemrég megjelent Louis Vuitton-kampány volt az, ami látszólag feltüzelte az internetet az elmúlt hétvégén. Szombaton, az idei világbajnokság előtt a játékosok egy-egy fotót posztoltak magukról, amelyet a szintén legendás fotográfus, Annie Leibovitz készített a francia luxusház számára.

A pillanatképen a két futballistát láthatjuk sakkozni a márkás LV-bőröndök tetején. A reklám azóta vírusként terjed, csak Ronaldo oldalán mintegy 38 millió lájkot kapott. Messi képe jelenleg több mint 29 millió kedvelésnél jár. Sokan pedig azon viccelődnek, hogy vajon melyikük nyerte a játszmát.

Ez is érdekelhet: Egy matematikus kiszámolta, ki a valaha volt legjobb focista

Antoine Arnault, az LVMH kommunikációs és arculati vezetője is kommentálta a történelmi pillanatot, és feltöltötte a képet oldalára, megjegyezve, hogy ez egy 15 éve készülő projekt volt:

Két legenda. Két király. Két bálvány. Két hihetetlen sors.

A figyelmetekbe ajánljuk