mary jane cipő

4 cipőtrend, ami 2023 őszén ultramenő lesz

Amint beköszönt egy új évszak, a divatrajongók már is feltehetik a kötelező kérdést: „mik lesznek a legtrendibb darabok?" A cipők elengedhetetlen kiegészítői a sikkes megjelenésnek, ennek apropóján pedig összegyűjtöttünk négy cipőtrendet, amik idén ősszel teret hódítanak majd.


Vékony talpú loafer

V\u00e9kony talp\u00fa loafer

Getty Images

Sosincs rossz alkalom ahhoz, hogy elővegyünk egy pár loafert, de talán az ősz a legjobb szezon ehhez. A megjelenésük pedig minden évben változik egy kicsit. Míg az elmúlt időszakokban a vaskos talpú loaferek uralták a divatot, úgy idén egyre vékonyabb sziluetteket kapott a mutatós lábbeli.

A vékonyabb talpakkal és trendi varrásokkal ezek a darabok már egyre jobban hajaznak a hagyományos penny loaferhez, amiből az egész trend indult még jó pár évvel ezelőtt.

Ez is érdekelhet:Parfüm? Őszre? Férfiaknak? Az 5 legtökéletesebb választás

Cowboy csizma

Cowboy csizma

Getty Images

Ha most végigsétálnánk bármelyik nagyvárosban, számtalan stílusos nőt láthatnánk, akik cowboy csizmát viselnek. A lehetőségek tárháza pedig végtelen: párosíthatjuk egy rövidnadrág-harisnya kombinációval és egy menő bőrdzsekivel, de viselhetjük trapéznadrágokkal is.

Ha elsőre soknak is tűnik, biztosíthatunk afelől: ez valóban népszerű trend lesz idén ősszel.

Mary Jane cipők

mary jane cip\u0151

Shutterstock

Amikor az év elején berobbantak a rendkívül nőies és visszafogott, ugyanakkor divatos balettcipők, csak idő kérdése volt, hogy a Mary Jane lábbelik is hasonló sorsra jutnak. Kecses, kacér hangulatot árasztanak, a pántoknak köszönhetően pedig biztosan nem lépünk ki belőle.

Egy blézerrel és egy koptatott farmerrel rendkívül vagány, ruhával párosítva pedig szexi megjelenést kölcsönözhetünk magunknak.

Adidas Samba

adidas samba

Shutterstock

Mostanra az Adidas Samba az egyik legnépszerűbb sneaker a piacon. Népszerűségük pedig bebizonyította, hogy itt az ideje befektetni egy pár retro sportcipőre. Legyen szó akár a New Balance vagy a Nike örök klasszikusairól, szinte lehetetlen mellé nyúlnunk.

Jó hír, hogy nem csak melegítőkkel és lazább farmerekkel párosíthatjuk, hanem akár ruhákkal és kosztümnadrágokkal is.

Olvasd el ezt is!5 trend, amivel igazán divatos lehetsz 2023 őszén

Persze az új évszakokat nem csak menő cipőkkel és csinos ruhákkal dobhatjuk fel, hiszen az évszakhoz illő parfümök is elengedhetetlenek a kifogástalan megjelenéshez. A divat persze nem szentírás, hanem afféle útmutató, így érdemes olyan ruhákat és cipőket viselnünk, amik komfortosak számunkra.

A figyelmetekbe ajánljuk