magassarkú csizmák őszi divat

5 trend, amivel igazán divatos lehetsz 2023 őszén

Akár rettegsz a nyár végétől, akár nem, az ősz már a nyakunkon, vele együtt pedig a legújabb trendek is, amelyekkel érdemes feldobnod ruhatáradat!


Piros, piros, piros

Minden szezonban van egy szín, ami egy csapásra meghódítja az iparágat. Ezúttal a piros lesz az ősz és a tél nagyágyúja. Míg néhány tervező a tüzes árnyalatot egy kis felvillanásként használta a megjelenésekhez, mások, mint Sandy Liang, PatBo, Silvia Tcherrasi és Alejandro Alonso Rojas, teljesen vörösbe öltöztették modelljeiket. Elég, ha csak annyit mondunk, hogy egyre gyakrabban fogod látni ezt a színt, ezért érdemes neked is beszerezned egy pulcsit vagy egy nadrágot, esetleg egy feltűnő vörös táskát!

Ez is érdekelhet:Illatok mámorában: az 5 legjobb parfüm őszre

Bőrszerkók

Sosem lehet megunni! Mindenki tudja, hogy a hirtelen hőmérsékletcsökkenés bőrdzsekit kíván. De ha már bőrdzseki, akkor érdemes ismét nagyobb figyelmet fordítanunk a bőr blézerekre és a hozzájuk passzoló bőrből készült maxiszoknyákra!

A klasszikus a nyerő

Most már hivatalos: az egy-két hónapig tartó, impulzív trendeknek érdemes búcsút inteni, a ruhatári alapdarabok és az egységes öltözködés hivatalosan is visszatért. A Gucci kifutóján is a modellek klasszikus gombos ingekben, túlméretezett blézerekben és széles szárú farmerekben sétáltak. De nem az olasz márka volt az egyetlen, amely gyönyörű alapdarabokat mutatott be. Láthattunk még hasonlókat a The Row, a Prada, a Dior és a Bottega Veneta kollekcióiban is. Ha csak ránézel erre a listára, máris láthatod, hogy a divatipar a hétköznapiság, más néven a nouveau normcore felé fordul.

Paplankabátok

A bolyhos, puffos és hosszú steppelt paplankabátok szerepeltek a Schiaparelli, FFORME, Lauren Manoogian és Prada kollekcióiban, ami jó indok arra, hogy lecseréljük a hagyományos pufidzsekinket valami kifinomultabbra.

Olvasd el ezt is! Az 1920-as évek divatja teljesen más volt, mint amit gondolnál

Átlátszó ruhaköltemények

A Heron Prestonnál, a Coach-nál, a Proenzánál az átlátszó ruhadarabok hódítottak: legyen szó klasszikus hálós vagy romantikus csipkés anyagról. Ezt a stílust megtalálhatod a slip-ruhákon, blúzokon, sőt még szoknyákon is, ha pedig bevállalós vagy be is szerzel egyet!

A figyelmetekbe ajánljuk