andie macdowell

Andie MacDowell bebizonyította, hogy ősz hajjal is fel lehet szántani a kifutót

Andie MacDowell a párizsi divathéten flitterekben és marabutollakban pompázott a L'Oréal Paris Le Define Walk Your Worth kifutóján.

A 64 éves modell-színésznő volt a show legnagyobb meglepetése. Gyönyörű, ősz hajkoronája a '90-es évek eleji frizuráját idézték, amikor Carrie-t játszotta a Négy esküvő és egy temetés című filmben.

Az ősz hajszín kétségtelenül egyre elfogadottabbá és népszerűbb válik, hiszen egyre több ismert nő vállalja fel természetes fürtjeit, ahelyett, hogy órákat töltenének fodrásznál, hogy elrejtsék a rakoncátlan ősz szálaikat. MacDowell volt az egyik úttörő.

Még 2021-ben beszélt a Vogue-nak vegyes érzelmeiről, amelyeket a hajával kapcsolatban érzett.

Nagyon óvatos voltam, mert nem akartam, hogy bárki is felháborodjon, és próbáltam kitalálni, hogyan tudnék parókát viselni, hogy az emberek kedvében járjak. De aztán, amikor megtettem, annyira egyértelmű volt számomra, hogy az ösztöneimnek igazuk volt, mert soha nem éreztem magam még ilyen erősnek. Őszintébbnek érzem magam. Úgy gondolom, hogy nem színlelek, és nagyon jól érzem magam. Kiemeli az arcom. Illik hozzám

– mondta akkoriban.

Ebben pedig egyértelműen igaza van. Ősz fürtjei mellett az ezüstös szemhéjfesték párosítás igazi csillogást adott megjelenésének, ezzel pedig MacDowell az este során a magabiztosság mintaképévé vált.

(Vouge)

A figyelmetekbe ajánljuk