parfüm

Illatok mámorában: az 5 legjobb parfüm őszre

Lassacskán itt az ideje felkutatni a legújabb őszi parfümtrendeket. Az illatok sokat elárulnak a stílusérzékről, ezért miért ne választanál olyan illatot, amely tökéletesen tükrözi személyiségedet? A hűvös idő beköszöntével pedig szemezgethetünk a markánsabb aromák közül. Íme az 5 legjobb parfüm!


Listánk igazán kivételes virágos illatokat és a dekadens fűszeres jegyek magával ragadó fúzióját mutatja be, amellyel ellenállhatatlan leszel idén ősszel.

Juliette Has A Gun: Pear Inc

A Juliette Has A Gun vidám és friss parfümje édes, gyümölcsös illatot varázsol. Felső jegyei zöld körtés akkorddal kezdődnek, míg a szívjegyek ambroxánból készült enyhe gourmand beütéssel ruházzák fel, majd lágy pézsmával fejeződik be az alapjegy. Tökéletes azoknak, akik szeretik a földes illatokat és nem félnek a kísérletezéstől.

Ez is érdekelhet:Itt vannak 2023 legnagyobb illattrendjei

Jimmy Choo, I Want Choo Forever

Folyékony arany egy üvegben. A Jimmy Choo ezúttal is felülmúlta önmagát egy mámorító illattal. A rózsabors és tonka jegyei a jázmin virágos aromáihoz vezetnek, amelyeket egy csipetnyi vaníliával turbóztak fel. Érzéki, élénkítő és tartós parfüm a borongós őszi napokra.

Gucci Bloom

A Gucci Bloom ideális parfüm a virágok szerelmeseinek, a tuberóz és a jázmin jegyeit rangoon kúszónövény keveri a legistenibb virágillat érdekében. A tavaszra emlékeztető aromák, amelyek körbe ölelnek a szürke hétköznapokon, garantáltan jó kedvre derítenek majd.

Tom Ford Electric Cherry

A Tom Ford Electric Cherry illatának páratlan esszenciája valóban kiemeli a többi illat közül. A Morello cseresznye fanyar és gazdag jegyeit ötvözi a gyömbér élénkítő fűszerességével, míg a sambac jázmin finoman elvegyül. Érzéki illat, ami a hűvösebb hónapokban felpezsdít.

Olvasd el ezt is! Kiderült, melyik parfüm a legkelendőbb a világon – Johnny Depp is ezt használja

 Yves Saint Laurent Libre

Az Yves Saint Laurent Libre parfümje a meleg és fűszeres jegyek luxuskeveréke, a virágos boldogság végtelen ösvényével. Friss levendulával, érzéki narancsvirággal és az YSL híres Ourika közösségi kertjéből származó ritka sáfrányával gazdagítva ez a parfüm a bőség és az elegancia illata.

A figyelmetekbe ajánljuk