Chris rock
Getty Images

Chris Rock végre megszólalt az Oscaron elcsattant Will Smith-pofonról

Így érzi most magát Chris Rock.


Ki ne emlékezne a márciusi Oscar-gála és talán minden idők egyik legbotrányosabb hollywoodi pillanatára? Will Smith egy óriási pofont adott le Chris Rocknak, ezzel azonnal emlékezetessé téve az addig igencsak unalmas gálát. Azóta természetesen Smith többször is bocsánatot kért, 10 évre kitiltották az Oscar-gáláról, Jada Pinkett Smith pedig meghírdette a gyógyulás évszakát.

Mindenki beszélt már a pofonról kivéve azt az embert, aki igazán érintett volt. A komikusnak időbe telt, amíg feldolgozta a történteket, de nemrégiben ő is beszámolt a kínos esetről.

Rock korábban egyébként azt állította, hogy majd akkor fog beszélni az ügyről, ha fizetnek érte, ez végül egy New Jersey-i fellépésén történt meg:

Aki azt mondja, hogy a szavak fájnak igazán, azt még sosem vágták rendesen pofán. Igen, fájt, de megráztam magam, és másnap mentem dolgozni. Egy karcolás miatt nem megyek kórházba.

Majd hozzátette, hogy nem érzi magát áldozatnak.


A hollywoodi sztárok részéről vegyes volt a reakció, még annak ellenére, hogy Smith többször is bocsánatot kért, mind az estén, mind pedig az eseményt követően, ami miatt végü le is mondott az Oscar-akadémia tagságáról.

(Marie Claire)


A figyelmetekbe ajánljuk