Egészen furcsa módját választotta a veterán rapper annak, hogy beharangozza lemezét több éves kihagyás után.Busta Rhymes 8 éve, a 2012-es Year of the Dragon óta nem adott ki új lemezt, mindössze mixtape-et, 2015-ben. Jó hír a rajongóknak, hogy érkezik már a 10. stúdiólemeze Extinction Level Event 2: The Wrath of God címmel, ami az 1998-as E.L.E. (Extinction Level Event): The Final World Front című lemezének a folytatása lesz.

Mindezt Rhymes egy videóval jelentette be. Ebben a világhírű komikus, Chris Rock egy Chopin darabra üvölti dallamra újra és újra, hogy nyomába se érünk a raplegendának, persze nem feltétlenül ezekkel a szavakkal. Az album pontos megjelenési dátuma egyelőre még nem derült ki, de vélhetően még idén érkezik.

Friss

Három táncos film, amit látni kell!

Ha minden jól alakul, nyáron akár már ismét bulizhatunk. Ehhez persze nem árt, ha időben elkezdjük újra begyakorolni egykor már jól bevált mozdulatainkat. Ha pedig megkopott emlékeinkből csak nehezen tudnánk visszaidézni, mikkel váltunk a táncparkett ördögeivé, nézzünk meg gyorsan pár táncos filmet, azok majd ellátnak minket elég ihlettel. Mutatunk is gyorsan hármat.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk