Chris rock

Chris Rock

Chris Rock nem beszél a pofonjáról, amíg nem fizetnek érte

A komikus azt mondta, hogy egy egész stand up comedy műsor készül belőle.


Will Smith múlt hónapban felpofozta Chris Rockot az Oscar-gálán, azonnal emlékezetessé téve az igencsak unalmas gálát egy csapásra. Azóta Smith bocsánatot kért, 10 évre kitiltották az Oscar-gáláról, Jada Pinkett Smith pedig meghírdette a gyógyulás évszaká.

A kommentelők közben heves csatákat vívtak az interneten az esetről, sokan pedig csak nevettek a mémeken, meg az egésznek az abszurditásán. Ugyanakkor az egyetlen ember, aki eddig csendben maradt az esetről, az a másik főszereplője, Chris Rock.

Most viszont ez is megtörtént. A komikus éppen Palm Springsben lépett fel, ahol beszámolók szerint elmondta, hogy egy egész műsort írt az eset köré. Szóval akik arra tippeltek, hogy Rocknak ez az eset egy aranybánya humor és figyelem szempontból, annak most képzeletbeli lottóötöse van.

A komikus viccesen megjegyezte a beszámolók szerint, hogy úgy döntött, hogy amíg nem fizet valaki érte neki, addig egy szót sem mond az egészről. Ami érthető, az egész világ rá figyelt egy pillanatra. Nagyobb lehetőség ez most számára annál, hogy elintézze egy sima poszttal az interneten.

(Forrás: CNET)


A figyelmetekbe ajánljuk