chris rock néz mélyen

Az új film inkább a nyomozásra helyezi előzetes alapján a hangsúlyt. Látszólag még sztorija is van a filmnek.


Manapság már hajlamosak vagyunk elfelejteni, de amikor anno kijött a Fűrész, a nézők és kritikusok egyaránt dicsérték ötletességét és kreativitását. Aztán a hatalmas siker miatt villámgyorsan legyártottak egy seregnyi rohamosan csökkenő minőségű folytatást, míg végül az emberek rá nem untak.

Többnyire megismertünk új, nem túl érdekes vagy szimpatikus karaktereket, akikről kiderültek a film során negatív dolgok, miközben többnyire valami pinceszerű helyen várták a véres és groteszk halált. A végén pedig általában kaptunk egy, az előzőnél is mindig bugyutább fordulatot.

Chris Rocknak viszont volt egy ötlete, hogyan lehetne új, érdekesebb irányokba elvinni a franchise-t egy reboottal, ez lett a Spirál: Fűrész hagyatéka, amiben egy gyilkost keresnek, aki a széria főgonoszát másolja. Korábban kaptunk már egy rövid előzetest, de az főleg az akcióra és az izgalomra helyezte a hangsúlyt, a sztoriról nem sokat tudtunk. Most megérkezett viszont az új trailer, amiből már sokkal többet megtudunk.

Ez alapján a reboot inkább a nyomozásra helyezi majd a hangsúlyt, leginkább egy sokkal extrémebb He7ediknek tűnik, mintsem egy újabb Fűrész-filmnek. Chris Rock pedig rendőr, aki filmes rendőr módjára sokat kiabál és olyanokat mond, hogy senkiben sem bízhatunk, fel kell forgatnunk az egész várost, közben pedig meg kell menteni az apját, akit Samuel L. Jackson alakít. Ránézésre mondjuk biztos jobb lesz, mint az eddigi folytatások. Legalább is látszólag több energiát öltek bele. A filmet májusban tervezik bemutatni a mozik.


A figyelmetekbe ajánljuk