Bruno Mars tökéletes párra talált: ezt hallgasd!
Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

A hét lemeze: Denzel Curry & Kenny Beats - UNLOCKED 1.5

Denzel Curry és Kenny Beats csodás kémiájáról árulkodó közös projektjét, az UNLOCKEDot már számtalanszor dicsértük ezen az oldalon, az egyik kedvenc lemezünk volt ugyanis az előző évből. Most a rapper és a producer összehívott pár havert, hogy gondolják újra a számaikat úgy, ahogyan csak kedvük szottyan.



Ebből született az UNLOCKED 1.5 remixalbum, ami felvonultat veterán producereket, mint a legendás The Alchemist, vagy éppen Robert Glasper, az underground hip-hop krémje mellett Sminotól kezdve Joey Bada$-en át egészen Benny The Butcherig. De még Arlo Parks is énekel a Track07 teljesen kifordított, új verzióján, GODMODE 950 pedig klubzenévé formálta a Take_it_Back_v2-t.

Ezeket a lemezeket is csekkold!

Az új Spongya Bob filmhez készült filmzenealbumra egészen változatos előadókat sikerült összehozni Kenny G-től a Weezeren át egészen J Balvinig, ami már önmagában izgalmasan hangzik.



A fiatal 18veno már szerepelt cikksorozatunkban korábban. A rapper most kiadott albumként egy válogatást a korábbi EP-in megjelent legjobb dalaiból, szóval teljesen ideális ahhoz, ha most kezdenénk az ismerkedést vele.


Ezeken kívül a The Vaccines kiadott egy EP-t feldolgozásokból. Ha kedvünk támadnak népszerű dalok indierock feldolgozását hallgatni, akkor ez lesz a mi kiadványunk a héten.


A hét dala: Silk Sonic - Leave the Door Open

Anderson .Paak pár éve Bruno Mars előzenekara volt a Free Nationals nevű bandájával, aminek budapesti állomásán mi is láthattuk. Nemrég pedig váratlanul bejelentették, hogy alapítottak egy közös formációt Silk Sonic néven, ami papíron kiváló ötletnek hangzott. Mindketten nőcsábász figurák a zenéjükben, akik funk, soul és hip-hop ihletésű zenét csinálnak, egy alternatív valóságban valószínűleg riválisok is, szerencsére mi nem abban élünk.

Az első kislemez alapján ugyanis amennyire jó ötlet volt ez a supergroup papíron, annyira jól működik a gyakorlatban is. Felmerült a veszély, hogy talán túlságosan is hasonlít a stílusuk egymásra ahhoz, hogy jó párost alkossanak, de Mars selymesebb hangja tökéletesen kiegészíti .Paak karcosabb énekét. Ráadásul különösen lenyűgöző, hogy együtt nem csak rutinból dolgoznak, hanem egy ennyire komplex dalt alkottak, ami igényli az újrahallgatást, annyi érdekes része van szerkezetileg.

Ezeket se hagyd ki!

A popkaméleon St. Vincent megnyitotta újabb korszakát új albumának első kislemezével, Tyler, The Creator visszahozta a Cherry Bomb-éráját egy Coca-Cola reklám kedvéért, továbbá egyesítette az erejét a Xiu Xiu és a Liars, ami az experimentális pop Silk Sonic-ja miniben gyakorlatilag.

14 új dallal bővült a Hamu és Gyémánt idei új zenés lejátszási listája, ajánljuk figyelmedbe!


A figyelmetekbe ajánljuk