bridgerton harmadik évad jelenet

Minden, amit már most tudunk a Bridgerton 3. évadáról

A Bridgerton család a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata, ami óriási nézettségi rekordokat döntött. Szerencsére már nem kell sokat várnunk a folytatásra, ugyanis hamarosan érkezik a harmadik évad. A szezon középpontjában pedig a család középső fiúja, Colin Bridgerton ( Luke Newton) és Penelope Featherington (Nicola Coughlan) azaz Lady Whistledown áll majd. De mit lehet tudni még a közelgő szezonról?


Mikor érkezik?

Egyelőre nincs megerősítve pontos dátum, de a várakozások szerint a harmadik évad valamikor 2023 vége előtt érkezik.

Miről fog szólni?

A rajongók máris rengeteg érdekes elméletet osztottak meg a következő évad történetével kapcsolatban. Többek között azt, hogy egy izgalmas sztori van készülőben, illetve a sorozat megváltoztatja az epizódok számát, és hogy egy főszereplő sorsa az új sorozatban véget érhet. A legújabb vírusként terjedő teória pedig azt jósolja, hogy a Bridgerton 3. szériája megold majd egy fontos „Polin" dilemmát.

Hiszen tudni lehet, hogy a harmadik évad Penelope Featherington (Nicola Coughlan) és a Colin Bridgertonnal (Luke Newton) való barátságból alakuló románca körül fog forogni.

A következő szezon pontos sztorija tehát egyelőre még titkos, de garantált, hogy a nézők ismét szemtanúi lesznek jó néhány drámának, szexjelenetnek, pazar divatnak és botránynak, amit a régens korabeli London kínál.

A következő évadról Coughlan a People-nak annyit elárult, hogy az egészet a romantika fogja átjárni:

Azt hiszem, az első évad a szenvedélyről szólt, a második évad a vágyakozásról, a harmadik pedig végig a romantikáról.

Kik lesznek az új szereplők?

A Netflix megerősítette, hogy Hannah Dodd lép Francesca, a Bridgerton család rejtélyes nővérének szerepébe, akit korábban Ruby Stokes játszott.

Daniel Francis, Sam Phillips és James Phoon is csatlakozott a szereplőgárdához, akik kívánatos agglegényeket fognak alakítani: a karizmatikus Marcus Andersont, a zseniális Lord Deblinget, illetve a kissé titokzatos Harry Dankworthöt.

A figyelmetekbe ajánljuk