Bridgerton család jelenetkép
Fotó: Profimedia

Új elmélet kapott szárnyra a Bridgerton család 3. évada kapcsán

A Bridgerton-rajongók már teljesen ki vannak éhezve 3. évadra. Akárcsak Lady Whistledown, ők is mohó információszomjjal rendelkeznek, ezért minden apró részletet felcsipegetnek, amit csak lehet: legutóbb például ezt.


Néha sikerül a hivatalos források előtt összerakniuk a darabkákat, legrosszabb esetben pedig jól szórakoznak a találgatásokon. A legújabb téma, ami a mikroszkóp alatt van, Benedict szerelmi érdeklődése.

Ez is érdekelhet: Csúszik a Bridgerton család 3. évada, ez az oka

A rajongók eredetileg arra számítottak, hogy Benedict Bridgerton szerelmi története áll majd a 3. évad középpontjában, tekintve, hogy a Netflix sorozatának első két évada Julia Quinn könyvsorozatának első két könyvén alapul, a harmadik könyv, a Tisztességes ajánlat pedig az ő története. A Shondalandnek azonban más ötletei voltak, és felütötte Colin Bridgerton és Penelope Featherington történetét a negyedik könyvből, a Mr. Bridgerton csábításaból. Ennek ellenére sok rajongó szerint a 3. évad még mindig remek alkalom lenne arra, hogy a sorozat bemutassa Benedict a könyvekből ismert szerelmét, Sophie-t.

Valóban van egy kétéves különbség aközött, amikor Benedict először találkozik Sophie-val, illetve amikor végre üldözni kezdi őt, erre reagálva egy Reddit-felhasználó ezt írta:

az én elméletem az, hogy ebben az évadban csak röviden látnánk Sophie-t, és az írók a 4. évadban vinnék tovább ezt a cselekményszálat.

Ha tovább olvasnál: Úgy lefogyott Bridgerton színésznője, hogy rá lehet ismerni

Bridgerton csal\u00e1d jelenetk\u00e9p

Fotó: Profimedia

Sok rajongó reagált az elméletre, egyetértve azzal, hogy ennek lenne értelme. A könyvben Sophie egy gróf törvénytelen lánya, akit mostohaanyja szolgaként kezel. Először akkor keresztezi az útját Benedict-tel, amikor kioson, hogy részt vegyen a Bridgertonok által rendezett álarcosbálon. Hamupipőke módjára véletlenül felkelti a férfi figyelmét, de elrohan, mielőtt a férfi megtudná, ki ő valójában. Mindez a 3. évadban történhet meg, mielőtt a férfi a 4. évadban újra rátalálna a lányra.

Megoszlottak a vélemények arról, hogy a 3. évadban pontosan mikor is történjen meg ez a találkozás. Néhányan úgy gondolták, hogy az álarcosbál remek évadzáró jelenet lenne, míg mások azt remélték, hogy az évad korábbi szakaszában láthatják, hogy a későbbi epizódokban követhessék a keresését. Néhányan megjegyezték, hogy Benedict eddig is sokat ivott a sorozatban, így az, hogy megpróbálja megtalálni a titokzatos nőt, erősebb ívet adna neki.

Ez egy módja annak, hogy Benedictnek egy tisztességes történetszálat adjunk, ami több, mint a merengés, a betépés/lerészegedés és a mindenkivel kikezdés

− kommentálta az egyik felhasználó.

Persze a Bridgerton újra és újra bebizonyítja, hogy a könyvekben leírtakból semmi sincs rögzítve. Az, hogy mikor mutatják be Benedict szerelmét − és ki lesz az a nő (vagy férfi?) − nem biztos, hogy az lesz, amire a rajongók számítanak.

Forrás: Bustle

A figyelmetekbe ajánljuk