bridgerton színésznők eloise és penelopé
IMDB

Csúszik a Bridgerton család 3. évada, ez az oka

A Netflix sikersorozatának harmadik évada, amely ismét az elit szerelmi életét veszi górcső alá, nem fog a közeljövőben megjelenni a streamingplatformon, mivel az utolsó pillanatban változtattak a forgatókönyvön – ez pedig részben a szexjelenetekkel függ össze.


Az első évad – a szereplők közötti pikáns jeleneteknek köszönhetően – óriási lázba hozta a nézőket, ám a második évad, a legtöbb rajongó szerint visszavett a gőzből. A legfrissebb hírek szerint a széria producere úgy érezte, hogy a harmadik évad néhány szexjelenete túl komor lett, ezért bizonyos jeleneteket át kellett írni.

Ez is érdekelhet:Kiderült, melyik karakterről fog szólni a következő Bridgerton-évad

Ám nem ez az első alkalom, hogy a népszerű Netflix-show forgatásán problémák merülnek fel, a szereplők szerint a második évadban volt egy jelenet, ami el volt átkozva. Egy aprócska pillanatot, ami egy bálon játszódott, négyszer kellett újraforgatni.

A harmadik évad késéséről egy forrás a Daily Mailnek így nyilatkozott:

A forgatás azért késik, mert a forgatókönyvíró nem volt elégedett az irányvonallal. Azt mondták nekünk, hogy vissza kell adni a derűt a sorozatnak, ezért vannak változtatások, ami természetesen késéssel jár. Egy dolog azonban biztos, a produkciós csapat szeretné, ha a Bridgerton-rajongók számára jól sikerülne a következő évad, hogy ugyanúgy élvezzék, mint az előzőeket. Eddig voltak benne olyan elemek, amelyekkel Shonda Rhimes egyszerűen nem elégedett, ezért változtatni akar rajtuk. Néhány dolog nagyon komor lett.

A következő évadról egyelőre nem sokat tudni, de állítólag Julia Quinn könyvsorozatának harmadik példánya helyett a negyedik könyvre épül, amely a Romancing Mister Bridgerton címet viseli. A történet Penelope és Colin Bridgerton barátságát követi nyomon.

A figyelmetekbe ajánljuk