bridgerton színésznők eloise és penelopé

Kiderült, melyik karakterről fog szólni a következő Bridgerton-évad

Újabb információk a harmadik szezonról.


A Julia Quinn könyvein alapuló dráma harmadik évada Colin Bridgerton (Luke Newton) és Penelope Featherington (Nicola Coughlan) szerelmi történetét fogja nyomon követni, árulta el a színésznő egy netflixes rendezvény során.

A beszélgetés során ugyanis arról kérdezték Coughlant, hogy mire számíthatnak a nézők Lady Whistledown-t illetően a következő évadban. A színésznő pedig nem kertelt és azonnal elárulta, hogy a legújabb szezon róla és kiszemeltjéről fog szólni.

Penelope Featherington és Colin Bridgerton barátsága feltehetőleg valami többé alakul át, mindezt úgy, hogy a fiatal lány ez idő alatt Lady Whistledownként egyensúlyoz kettős élete között.

Ez pedig mindenképp izgalmas fordulat lenne, hiszen a második évad végén hallhatjuk, ahogy a Bridgerton-fiú kijelenti, hogy soha nem venné feleségül Pent.

Az első két évad az első két regényt követte; az első évadban ugyebár Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) és Simon (Regé-Page Jean) szerelmi történetét ismerhettük meg, míg a második évad Anthony Bridgerton (Jonathon Bailey) és Kate (Simone Ashley) szenvedélyes románcába merült el. Így ebből kiindulva a harmadik évadnak Benedict Bridgertonról (Luke Thompson) kellett volna szólnia, ám az a szezon valószínűleg későbbre tolódik, mivel a negyedik könyv témája, Penelope sztorija lesz a fő attrakció.

(Variety)

A figyelmetekbe ajánljuk