jelenetkép a Sarolta királyné Netflix-sorozatból
Fotó: Profimédia

A nagy kérdés: lesz-e folytatása a Bridgerton-sorozat Sarolta királynéjának?

Ha te is kipörgetted már a Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet minisorozatot a Netflixen, valószínűleg a te szemed sem maradt szárazon. De mi lesz ezután?


A Netflix híres Julia Quinn-adaptációjának előzménye a címszereplő királyné történetét meséli el, aki feleségül megy III. György királyhoz, beilleszkedik az új életébe Anglia királynőjeként, távol a szülőhazájától, Németországtól. Mindeközben megismeri férje mentális betegségét, összeütközésbe kerül az édesanyjával, és végtelenül hiányzik neki a saját családja. A hatodik epizód érzelmes végéhez közeledve eltűnődhetünk, hogy vajon lesz-e még folytatása Sarolta történetének. Az Elle segítségével megmutatjuk, mi az, amiről szólhatna a folytatás.

Ez is érdekelhet: Külön sorozatot kap a Bridgerton Sarolta királynéja

A Netflix részéről még nincs hír, de a megújítás nem valószínű, tekintve, hogy a hat epizódos Sarolta királynét minisorozatként reklámozták. Ugyanakkor láttunk már olyat más streamingszolgáltatóknál is, hogy megújították a limitált sorozatokat.

A Bridgerton-univerzumba biztosan nem most merültünk bele utoljára. Már készül a harmadik évad, és a negyedik évadot is beharangozták.

Ez is érdekelhet: Csúszik a Bridgerton család 3. évada, ez az oka

​Miről szólna egy esetleges második évad a Sarolta királynéból?

A hatodik epizód szépen lezárta a történéseket, de lehet, hogy más szálak folytatódnának, ha Shonda Rhimes producer és stábja úgy döntene, hogy folytatják.

A folytatással többet láthatnánk a fiatal Sarolta (India Amarteifio) és III. György (Corey Mylchreest) szerelmi történetéből, most, hogy Sarolta terhes a második gyermekükkel, és végre elnyerte férje édesanyjának, Auguszta hercegnőnek (Michelle Fairley) a bizalmát. Azt is láthatjuk, ahogy kitart a férje mellett, és támogatja őt, miközben uralkodik, mentális betegsége ellenére.

Ami a barátnőket illeti, Violet Bridgerton (Ruth Gemmell) kifejezte Lady Agatha Danbury-nek (Adjoa Andoh), hogy készen áll arra, hogy férje halála után először nyisson a szerelem felé. Nem mellesleg, azt a felfedezést is ki akarja heverni, hogy Lady Danbury az apjával folytatott viszonyt. A Sarolta királyné fináléja megmutatta a fiatal Violet (Connie Jenkins-Greig) és Agatha (Arsema Thomas) találkozását, de egy újabb évad talán még jobban feltárhatná barátságuk eredetét. Valamint azt is megmutathatná, hogy a megerősödött fiatal Agatha felvállalja a szingli életet és a függetlenségét, miután visszautasította Adolphus (Tunji Kasim) házassági ajánlatát.

Már csak ki kell várnunk, hogy a Netflix hogyan dönt.


A figyelmetekbe ajánljuk