Sarolta királyné a Bridgerton című sorozatban.
Netflix

Külön sorozatot kap a Bridgerton Sarolta királynéja

A Netflix és a Shondaland bejelentette, hogy egy új előzménysorozat van készülőben.


A cím nélküli sorozat Sarolta királynő felemelkedését dolgozza fel, részletesen bemutatva, III. György király feleségének életét.

A logline szerint a limitált sorozat a fiatal királynő György királlyal való házasságát és az akkoriban zajló társadalmi változásokat mutatja be.

Sarolta királynő a Bridgerton mindkét évadának korábbi epizódjaiban feltűnt, Golda Rosheuval színésznő alakításában, aki az előzménysorozatban is visszatér majd, valószínűleg keretes képsorokban.

Mellette lesz Adjoa Andoh, aki Lady Agatha Danbury-t alakítja, és Ruth Gemmell, aki a névadó család matriarcháját, Lady Violet Bridgertont játssza. James Fleet rövid ideig III. György király szerepében tűnt fel, de úgy tűnik, hogy a színész ezúttal nem tér vissza a sorozatba.

A Julia Quinn regénysorozatán alapuló Bridgerton hatalmas sikert aratott a Netflixen. Eddig két évadot adtak le, a második évad 2022. március 25-én debütált, és a vállalat már zöld utat adott a harmadik és negyedik évadnak. Összességében a sorozat mögött álló csapat nyolc évadot tervez a teljes történetre, bár az nem világos, hogy a spin-off beleszámít-e ezekbe a tervekbe. A szóban forgó sorozat megjelenési dátumát egyelőre még nem közölték.

Forrás: Slash Film


A figyelmetekbe ajánljuk