batman

Önálló film készül a Batman antihőseiről?

Matt Reeves, a legutóbbi Batman-film rendezője most kizárólag Gotham gonosztevőiről készítene mozit.


A Denevérember világa egyre bővül. Matt Reeves pedig a legfrissebb interjújában elárulta, hogy jelenleg több Batman-spinoff lehetőségéről tárgyal, Gotham gazembereinek életén alapulnak.

Bár még nem kapott zöld utat egyetlen projekt sem, Reeves több íróval és rendezővel is tárgyal annak érdekében, hogy kibővítse az izgalmas karakterek életét.

Azt már tudni lehet egy ideje, hogy Colin Farrell Pingvinje saját spinoff-sorozatot kap, de nem lesz egyedül.

Hiszen amúgy is folyamatosan készülnek a filmek és sorozatok, amelyekben jól ismert - és kevésbé ismert Batman-gonoszok szerepelnek, közülük pedig három különösen kiemelkedő: Madárijesztő, Pyg professzor és Agyagpofa.

Az a tény, hogy ezekről a gazfickókról beszélnek, nagyon érdekes képet ad arról, hogy Reeves miképp fogja megtervezni saját Gotham verzióját. Míg a legutóbbi Batmannak volt egy realisztikus és zord esztétikája, amelyet olyan módon fokozták, hogy szinte hátborzongatónak tűnt. Ezeknek a gonosztevőknek a bemutatása azt jelezheti, hogy Reeves nem fél attól, hogy fantasztikusabb elemeket is bevezessen ebbe a világba.

A lehetséges spinoffok híre pedig abszolút nem meglepő. Reeves nemrég írt alá egy hatalmas átfogó szerződést a Warner Bros. vállalattal, hogy több projektet is létrehozzon és felügyeljen, amelyek közül sok valószínűleg a Batman bővítésével fog járni.

Mi történik ezután? Nem lehet tudni biztosan, ám valószínű, hogy a színfalak mögött tárgyalt projektek némelyike nem fog megvalósulni.


A figyelmetekbe ajánljuk