the batman

Kiderült, hogy mikor érkezik HBO Maxra az új Batman

Nem kell már sokat várni rá, ha otthon is újra szeretnénk nézni, vagy esetleg otthon tervezzük megnézni és még nem láttuk.


Egy nyilvánvaló technikai hibának köszönhetően kiszivárgott, hogy április végén várhatóan érkezik az otthonokba is a Batmant. A Deadline szúrta ki az időpontot az HBO honlapján, mielőtt azt gyorsan leszedték volna róla. A tervek szerint április 19-én, kedden debütál majd HBO Maxon a szuperhősfilm, április 23-án pedig az HBO-n is látható lesz.

A Batman követi a 2022-es megállapodást, mely szerint a Warner Bros. filmjei 45 nappal a mozikban való bemutatásuk után válnak elérhetővé mozin kívül is, ami változás a tavalyi, napra pontos megjelenési ütemtervhez képest. A filmet övező felhajtás miatt ez a látszólag véletlen felfedés csak tovább fokozta a filmes franchise jövőjével kapcsolatos hype-ot a megjelenés óta.

Az HBO Max a múlt héten jelentette be, hogy sorozatrendelést adtak ki a Colin Farrell főszereplésével készülő The Penguin című spin-off sorozatra. A széria Oswald Cobblepot felemelkedését követi majd nyomon a Batman utolsó felvonásának eseményei után. A Batmant jelenleg még terszmészetesen játsszák a mozik, sőt, a hétvégére meglehet neki az előrejelzések miatt a félmilliárdos globális bevétel.

(Forrás: Gizmodo)


A figyelmetekbe ajánljuk