barbie film margot robbie

Rózsaszín-mánia: 4 divatmárka, ami Barbie-kollekciót dobott piacra

Minden divatmárka, amelynek hiperaktív trendradarja és egy felesleges rózsaszín mintája van, szeretne egy darabot Barbie-ból. Az ipar pedig igyekszik meglovagolni – a filmnek köszönhetően – a nyár legnagyobb slágerét a rózsaszínt.


Gap

A Gap Barbie kollaborációja – amely már most kezd elfogyni – felnőtt és gyermekmodelleket is tartalmaz, köztük pólókat, toppokat, kapucnis pulóvereket, farmerdzsekiket és sapkákat.

Ez is érdekelhet:Barbie: a rózsaszínbe áztatott feminista tanmese – kritika

Zara

A Zara legújabb kollekciója magából a Barbie-filmben szereplő jelmezekből merít ihletet, többek között a sztár Margot Robbie rózsaszín-fehér kockás ruhájából és farmer topjából. Természetesen a Kenek sem maradnak ki a sorból: a férfiak elegáns szmokingokkal és ingekkel pezsdíthetik fel ruhatárukat.

ASOS

Manapság Barbie – a nemi normák szentelt képviselője megfordítja a forgatókönyvet, és ezt az érzést mutatja be az ASOS Barbie kapszulája, ahol pink unisex felsőket szerezhetsz be!

Olvasd el ezt is!5 pink hely a világon, ahol még Barbie is jól érezné magát

Hot Topic

Ennek a Barbie-nak elege van abból, hogy idén nyáron a légkondiban didereg. Kapj magadra egy rózsaszín-fehér kockás kardigánt a Hot Topicból!

A figyelmetekbe ajánljuk