A ház olyan, mintha egy babaháznak az életnagyságú mását látnánk. Van benne 7 hálószoba és 14 fürdőszoba, szóval akár át is hívhatod magadhoz Kent, sőt, a ház méretei alapján akár egy focicsapatnyi Kent is.


Ha van 5,999,000 dollárod, vagyis nagyjából 1,8 milliárd forintod, akkor akár úgy is élhetsz Kaliforniában, mint Barbie. Egy amerikai ingatlanos weboldalon, a Sotheby's Realty-n ugyanis árulnak egy olyan luxusapartmant, ami olyan, mintha egy babaház alapján építették volna.

Faltól-falig rózsaszín

A házban 7 hálószoba és 14 fürdőszoba található, szóval ha áthívnánk az összes Kent a telefonkönyvből, akit csak a környéken találunk, valószínűleg egyiküknek se kellene sorbaállnia, ha eseteg szólítja őket a szükség. Ráadásul autóval is jöhetnének mind, hisz a garázsba a leírás alapján több, mint 20 autó is elfér.

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk