audrey hepburn

15 millió dollárért árulják az Audrey Hepburn-kúriát

15 millió dollár (5,8 milliárd forint) kínálják azt a hét hálószobás New Yorki-i birtokot, ahol Audrey Hepburn Sabrina Fairchildot alakította az 1954-es Sabrina című filmben.



A Sotheby's International Realty által kínált és Christy Murphy ügynök által képviselt palotaszerű ingatlan egyike volt annak a három kúriának, amelyet az amerikai romantikus dráma forgatásához használtak. Ugyanis három különböző ingatlant vettek igénybe a pazar tengerparti birtok ábrázolásához.

Az épület egy magánút mentén, egy hosszú felhajtó végén található Greenhavenben, amely az 1950-es években a hollywoodi elit menedékhelyévé vált, és a keleti parti Beverly Hills becenevet kapta.

Az impozáns homlokzatot fehér szegélyű ablakok sora keretezi, a kastély az egykori Brevoort Farm területén áll, egy 200 hektáros birtokon, amelyet Henry Brevoort gazdag földbirtokos alapított 1830-ban.

A belsőépítészet kiemelkedő jellemzői közé tartoznak a fehérre meszelt falak, a márvány kockás padló a bejáratnál, a tölgyfából készült, halszálkás fa padlólapok, a francia ajtók és a plüss drapériák.

A gyönyörűen parkosított és fákkal tarkított telken fekvő ingatlan hét hálószobával és nyolc fürdőszobával rendelkezik, amelyek 9 437 négyzetméteren helyezkednek el. A kúriában Herringbone-mintás padló, magas mennyezet, lenyűgöző kilátás és számtalan kandalló fellelhető.

De rendelkezik még magánkönyvtárral, egy udvari terasszal, a főépület harmadik emeletén pedig egy jógastúdió is található.

A képekért kattints IDE!

A figyelmetekbe ajánljuk