Ariana Grande huszadik világrekordját állította fel

Ariana Grande huszadik világrekordját állította fel

Újabb bravúros teljesítmény a fiatal énekesnőtől.


Ariana Grande amerikai énekesnő a huszadik Guinness-rekordját is felállította: ő az az előadó, akinek a legtöbb dala debütált első helyen az amerikai Billboard Hot 100-as listán. Így az énekesnő az egyetlen művész, aki ezt teljesítette a történelem során.

A Guinness Rekordok könyve szerint a 27 éves énekesnőnek eddig öt dala debütált a kislemezeladásokon és rádiós lejátszásokon alapuló slágerlista élén - adta hírül a CNN hírportálja.

Grande hatodik, legújabb albuma tavaly október végén jelent meg Positions címmel. Címadó dala november 7-én debütált első helyen a Billboard Hot 100-on.

A Grammy-díjas énekesnő a Positions című szerzemény sikerén túl a Thank u, next, a 7 rings, a Justin Bieberrel közös Stuck with U és a Lady Gagával énekelt Rain on Me című dalok sikerének köszönheti újabb világrekordját.

Grande egyebek között a legtöbb követővel rendelkező női előadó a Spotify-on és a legtöbb feliratkozóval rendelkező női zenész a YouTube-on.


De Grandét nem csak tehetsége, hanem ikonikus stílusa is az iparág egyik legismertebb hírességévé tette. Hatalmas copfja, az óriási pulóverei és combig érő csizmái igazi divatikonná varázsolták, melyet lányok milliói próbálnak leutánozni.

(MTI)

A figyelmetekbe ajánljuk