andrás herceg

András herceget mégis visszafogadhatja a királyi család

Néhány viharos év után András herceg visszatérhet a királyi családhoz?



A yorki herceg azután mondott le a királyi feladatokról, hogy Virginia Giuffre szexuális zaklatással vádolta meg, amelyeket azóta bíróságon kívül, pénzügyi megállapodással rendeztek. András azonban nem ismerte be a bűnösségét.

Bár a 62 éves herceg koronavírus-fertőzés miatt nem vett részt a platina jubileumi ünnepségeken, az elkövetkező hetekben több nyilvános szereplésre készül. Feltehetőleg azonban ma, június 13-án részt vesz a Windsori kastély Szent György-kápolnájában a többi királyi családtaggal együtt a Térdszalagrend ünnepségén.

Getty Images

A szertartáson a királyi család tagjai állítólag körmenetben vonulnak a kápolnához, majd hintón térnek vissza a windsori kastélyba. A szertartás során egyébként Kamillát fogják a Hagyományőrző Rend királyi hölgyévé avatni.

A Daily Mail értesülései szerint a királyi családon belül is folynak tárgyalások arról, hogy új szerepet találjanak András számára:

Nyilvánvaló, hogy hamarosan el kell gondolkodniuk azon, hogyan támogassák a herceget, aki a nyilvánosság kíméletlen világától távol igyekszik más irányba újjáépíteni az életét.

András hercegről azt mondták, hogy a szexuális visszaélésekkel kapcsolatos vádak után a jövőben egyáltalán nem vesz részt királyi eseményeken, az utóbbi hónapokban azonban – a platina jubileumot leszámítva – mégis megjelent. És feltehetőleg a továbbiakban is hasonlóképpen fog tenni.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk