Sörloth Instagramját elárasztották a Trabzonspor szurkolói, több mint 3 millió kommentben követelték, hogy igazoljon a klubjukhoz.


A 25 éves norvég csatár, Alexander Sörloth első szezonja ért véget nemrég az RB Leipzignél, ahova múlt nyáron igazolt. A német klub azután figyelt fel rá, miután a Crystal Palace kölcsön adta egy szezonra a török Trabzonspornak. Sörloth élete formájában játszva 49 meccsen 33 gólt és 11 gólpasszt szerzett, aminek még a norvég bajnokságban is csak a fele jött össze.

Fogalmazzunk úgy, hogy a Bundesligában már nem vágja koránt sem ennyire a gólokat. Az előző szezonban 37 meccsen 6 gólig és 3 gólpasszig jutott Lipcsében. Miután nem vágja annyira a gólokat a német bajnokságban, a Trabzonspor szurkolói úgy érezték, eljött a pillanat, hogy visszatérjen hozzájuk. Úgyhogy elárasztották az Instagramját kommentekben, arra buzdítva, hogy igazoljon a Trabzonsporhoz.

Nagyjából 3 millió ilyen komment után jött el a pont, amikor Sörloth megkérte a török szurkolókat, hogy hagyják abba.

Hali Trabzonspor rajongók, értékelem a szereteteket és támogatásotokat, de kérlek hagyjátok abba a folyamatos noszogatásomat és üzengetést. nagyon stresszessé teszi az életem. Elég volt.


A figyelmetekbe ajánljuk